- Член од
- 22 декември 2010
- Мислења
- 290
- Поени од реакции
- 204
...aj uste za tebe vecerva...posle seansa meditacija, pa spienje... toj vampir ... ne go gledas koj e(dali ti e poznat) ocigledno e nekoj tvoj poznat posto ne se plasis od nego... zima sisenca , a ? epa da , takvi se vampirite ... cicaat, ama ne krv, vosonot ne moze da ti iscica krv , ama moze ...energija... poa sto go gledas vosonot ti se slucuva sigurno i na jave , toa e nekoja licnost koja e energetski vampir, posle druzenje ili bliska sredba so takov tip lugje obicno sme iscrpeni ili izmoreni i neubavo se osekjame, nego mu treba hrana zasto se hrani so tugjo gajle i tugja energija...ne ja zima stvarno hranata od flasickite tuku od tebe....bebeto e nekoja odgovornost, nesto za sto ti se grizis i ti e bitno....i nekoja negativna sila, pratena od zena(negat.misli) vo vrska so taa tvoja odgovornost ti se upateni i te sledat .... seto ova ne te dopira , niti zmijata , ( i toa e negativna misla ili energija) niti vesterkata , edinstveno vampirot ti e blisku , znaci nema da imas steta , ama znaj deka si del od sindzir na ishrana...nemoj da se plasis od ova , ne e nisto opasno , rekov vekje , zlo nema, nema nisto da ti se sluci ..ako go prepoznaes ili znaes vampirot, pisi na pp, da ti kazam kako da go ottrgnes...Еве еден сон од сестра ми...(ке пишувам во прво лице)
Си одам по улица јас, и стигам дома.Куќата не е таа во која живеам но позната ми е и во сонот е мојот дом.Има голема црна капија.Застанувам се вртам и гледам како ми се приближува вампир.Тоа дека е вампир ми е потсвесно, зашто во сонот ми изгледаше премногу познато како да го имам сонувано тој лик некогаш како вампир но имаше нормално човечко лице тука како да не е вампир.Тој ми се приближи и тогаш помина змија една покрај нас, малечка едно змијулче...Јас мислев дека тој ке се исплаши од змијата и ке си отиде зашто ми дојде како и претходно тој дел со змијата и вампирот да сум го сонувала и да го знам сценариото, ама не се случи така и он не се исплаши, како да беше спремен овој пат.Потоа стоиме јас и вампирот во дворот пред влезната врата и тој како да сака да комуницира со мене, ама јас го туркам назад.Од страна од нас имаше некоја маса со шишенца и фората беше изгледа дека тој дошол по нив, да ги земе.После му нудам да седне на стол надвор зашто морам да одам внатре да си го видам бебето (иначе нема бебе сестра ми, има 15 год.).Влегувам внатре во собата кај бебето а тоа спиеше.Го земав во раце се разбуди и се израдува кога ме виде.Во тој момент дојде уште некоја жена надвор, демек како вештерка нешто ама не ми личеше на вештерка ама мислам дека сепак е вештерка типката... јас го земав бебето да го изнесам надвор и бебето цело време се смееше и бебе како бебе почна да се лигави и да му искачаат меурчиња некои од уста...Кога отидов надвор вампирот ги земал шишенцата и само ме гледаше мирно како да сме пријатели веќе и не ми беше страв повеќе од него, како да ја снема целата непријателска атмосфера...тука завршува сонот бато ме буди да му направам јадење...
poz!
--- надополнето ---
...sto e toa sto ti se slucuva sega vo momentov i za sto se dvoumis...nesto mnogu bitno , sto te rastrga ...razmisli ako ima nesto takvo pa kazi ,,,pa ke prodolzam , ako ne ...zaboravi ...ја сонував еден премн заебан сон шо појма неам шо значи и на кој и да сум го кажал, никој неможел да го дешифрира, па ај да пробам и тука, ваљда ке успеам некад да дознаам шо е финтата. Еве вака: прво се наоѓам како во еден бесконечен простор, јас лебдам, значи нема дно, нема никаков простор над мене, се е бесконечно, јас лебдам али сум као исус со рацете како да сум распнат и неможам да се помрднам и после околу мене слушам многу гласови што се доближуваат, па стануваат подалечни и после како има еден глас позади моето лево рамо ама премногу е далечен и тој глас се дере, ама се дере ненормално премногу, само не го разбирам, а има и друг глас позади моето десно рамо што е одма позади мене и тој глас нешто ми шепоти ми кажува нешто, али и тој не го разбирам. после тоа истиот јас стојам и гледам како се вртат две огромни сребрени топки, едната иде накај мене другата си оди и после обратно и така цело време..... понатаму не се сеќавам. неззнам поради овој сон увек иам као фобија набиено од дерење или шепотење........ дали ќе може да дешифрира некој........