Школски глупости

Член од
28 март 2009
Мислења
49
Поени од реакции
2
Професорката : Ајде да не речите после лоша сум била ќе ви дадам поправен тест...
Давор: Леле професорке знаев дека сте вака широкоградна...
Тони: Леле кој има големи ц***и ? :D
---------------------------------------------------------------------
Давор: Леле професорке мн сте ми уба денеска ...
Професорката: Да ? Фала
Давор: Леле ама ми личите на некого
Професорката: Да? На кого ?
Давор: Е на една гејша професорке ...
На професорката по географија, оти така често знаеше да си задреми на час, и истуривме течно лепило на катедра... Ко почнаја да и солза очи на жена леле ... И вика деца можите да одите, слободен ви е часот, мене нешто не ми е арно, ќе си одам дома ... И сите се поткасуваат ...
Професорката по географија си има еден мобилен ... Женичкава вака има едно 50 тина години и и звони еден ден мобилниов ... и се слуша Come and save me I'm loosing my mind ... Waithing and waithing... И децава сите се мава по џебој да вида на кого му звони телефоно .. Ко еве ја цурава по гео вика Алооо... Леле се искинавме од смеење тогаш ... А после ја научивме дека не го клава на silent и и звоневме со непознат на час ... И таман ќе се доближеше до мобилен ние гасевме ... А еден школски дури имавме час излезе и и звонеше ... И се јавува таја и школскиов... Ало маче дали си за секс ? И оваа вика Ало Ало кој е таму .... :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
----------------------------------------------------------------------

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Во осмо одд. некаде пред крајот на часот по Историја со еден другар не избрка професорот од час затоа што правевме муабет, и за да му вратиме му влеговме со точак на час и после родители не ти знам што па едвај се спасивме...:pos2:
Исто пак во осмо одд. на служителот го обвинивме дека влегол во WC со кофа полна со бензин и дека сакал да го запали школото, та човекот едвај спаси глава да не го избркаат од работа.:pos2::pos2:

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
ее многу глупости сме праеле....и праиме...не ми текнуе сеа се али ај....
незаборавно беше на тој професорот хемија фиќото коа му го буткавме низ школски двор.....па коа му го натрупавме со лисја...пола саат го чистеше......
па на час со листови коа го гаѓавме...свртен он пишуе на табла ние од сите страни у исто време сме го разгаѓале не знаеше шо да праи чоекот
па на сред час коа му влеговме сите машки од клас низ прозор.....ко муџахедини:vozbud::vozbud:
па на тој граѓанско у 8мо на столчето пепси коа му истуривме......си седна убо не примети нишо...после стана шеташе цело време дури на крај на часот......коа више ние не можевме да издржиме се прснавме од смеење тогаш примети...
после на секој нареден час го проверуваше столчето:vozbud::vozbud:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
На час по географија
Професорката: Гоце ти што сакаш да имаш за тромесечие?
Гоце: Четворка професорке
Професорката: Што сакаш да имаш? Четврока?
Гоце: Па да професорке имам одговарано знаев тогаш
Професорката: Шо си знаел бе секогаш кога ќе те скорнам " Стани дрво - седни дрво" . Цел клас сме се искинале од смеење.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
imavme fizika i nie na posledna usta ne zatvorivme i nas. mi vika aj ti na tabla i jas stanuvam i mi vika koj bil PASKAL i jas mu vikam tatko i na aneta a tatko i na toa devojce se vika paskal

nas. po geografija bese otsuten nekolku denovi i dojde eden drug nastavnik
i i vika na edno devojce aj na tabla i i vika da raskazuva za crna gora i ona kuti kuti kuti... i nas vika a ti znaes so e crna gora on se misli i vika grad
nastavnikot vika aj jas ke izlezam nadvor ti razmisli i ke mi kazes posle
on izleguva i nie site i vikame crna gora e selo
vleguva nas. i ovaa vika crna gora e selo :tapp:i nas. vika kakvo selo e golemo ili malo ovaa vika golemo:pos2:i i vika posle da napisala izjava do klasniot deka rekla deka crna gora e golemo selo i da go pokazala toa na roditelite i da se potisale :pos2::pos2::pos2:

Не не не не.. неможам ова беше крај со Црна Гора.... И кај мене се правеле ептен глупости не ми текнуваат баш сега ама ке издвојам неколку од нив..

1. Прва година прв час со класната ни кажува ја сум таа и таа вака така завршува часов после 15 20 минути класната се симнува надоле ние сите позади неа никој ни А ни Б ( уште не се знаеме ) кога ете ти ја класната прва скала втора скала и до 15та од прилика едно 3 4 салта направи.. мислам дека цло школо се изгази од смеење.

2. 1 година средно по бизнис имав еден ептен избеган професор ( може да сте слушнале за Маријан Пулевски ) на сред час му игравме долга магарица и типот седеше и не гледаше... чат пат знаеше и по моб со некој од другариве да размени некоја ПОРКА...

3. Физичко 4 година у машка соблекувална ме зае*аваа за едно девојче од мој клас пошо нешто се свиѓавме ова она.. професорот внатре кога ете ти го довојчето ко избацена од поплава влага у соблекувална и ни едно ни две: АЦЕ ДА НЕ САКАШ ДА ТИ ГО ДИГНАМ ( нешто сакаше на шала да каже ) у истиот момент го здогледува професорот и ко попарена си искочи, ние нормално се пукнавме од смеење.

4. ПРВ ДЕЛ: Професорката по деловно ги заборавила светлата на колата упалени ( кутрата таа што се преживеала од нас ) и како се погоди мојов клас губеше нешто и не замолува да ја бутнеме за да запали... напред назад напред назад едно 3 4 пати кога кочи и ни вика ЧЕКАЈТЕ ДЕЧКИ СУМ ЗАБОРАВИЛА КОНТАКТ ДА ДАДАМ !, после неколку неуспешни обиди...
ВТОР ДЕЛ: Седнува другарче во кола успева да ја запали дава гас до крај и пред професорката се врти под рачна...

5. На час по деловно ( кај истата професорка од претходниот пасус ) изиграваме патници во автобус. Еден вози напред другите позади мрдаат лево десно кога одеднаш "Шоферот" прави сообраќајка и сите се фрлаат кој лево кој десно еден преку друг.. Професорката збунета после 5 минути ни вика ДЕЦА ДОБРО ВИ Е??? - НЕМА ВРСКА КАКО И ДА ВИ Е КЕ ВЕ ЗАПИШАМ ВО ЗАБЕЛЕШКА ( во забелешка стои ЦЕЛ КЛАС СЕ ВОЗИ ВО АВТОБУС !!! )

6. Ова ми има кажувано другарче што има завршено во коце. Цитирам: Иде татко ми на родителска кога класниот доаѓа и вика: Ке може ли 2 3ца слободни родители така појаки во раце да ми помогнат малце. Стануваат 2ца одат со класниот, после 2 минути доаѓаат со еден куп 3 пакети ( носејки ги килаво секој по еден ). Почнува родителската. Класниот: Јас нема да должам многу само ке ви поделам какви списанија читаат вашите деца на час. Идеме Арсов иван: ( Се јавува родеителот ), доаѓа класниот до него и му остава 3 плејбој магазини 2 спорта и слично, Понатака. 2. Блажевски Дамир. 5 плејбоја, уште некои други еротски списанија етц етц до кај 31от. Класниот: Eпа толку од мене ви благодарам што дојдовте на родителската. Пријатно. :)

Ај доста се кога ке ми текнат други ке постнам ;)

kIRe9

OK. u'r right
Член од
4 март 2009
Мислења
1.419
Поени од реакции
73
tinja ste be ....koa bev prva u koce metalec , imase edna legenda, marko.
sedime na cas i na momakov opasno mu se moca, uste pred da pocne casot.
i vika na prof. po mkd ednas , prof. moram do wc , i profesorkava kao: nemoze...i vika vtor pat, zeno moram u wc, svati me ...ovaa pak: nemoze
ovoj spizdue , i vika ke stanam i ke mocam u korpa , prof. mu vika : slobodno:D , momcevo stanue , se olesnue i posle 15 min mu dadoa edna papka, my documents:kesa: deckoto bese ubistva.
imase posle u ugostitelsko koa bev( me izbrkaa od koce deka bev sonce), sedevme na mir i tolerancija, ja sedam u vtora i prdam ko skot , ama ne smrdi,toj drugarot piese nekoe gnasno kafe, se ispuva ko zivotno , i onaka profesorkava pocna da otvara kao mentalna, promaja da praela zenata:D se iskinav od smeenje:smir::smir::smir:
хахахахахах се изомчав кога го читав ове...се мавав од маса со глаа , паднав од стол...после 2 дена кога ке ми текнеше се смеев ко ментален ХАХАХАХАХААХАХАХХАХА

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Ова е виц ама едно дете го употреби на една наставничка
Детето: Наставничке пушите?
Наставничкава: Да.
Детево: А цигари?
Наставничкава: (да не испадни дека ја зезнавме) Па ти кажав пушам!
---
На час по ликовно наставникот бркат едно дете, пцуеше нешто и зато. И сега на пола час на наставникон му текна да го запише во дневник часон и вика кој е отсутен. Ние ги кажвиме отсутните ама Живко (тој е избрканиот) не го кажвиме за да не го запиши ама наставникот вика, а Живко кај е (заборавајки дека е истеран) и овој Жика да ти седи пред врата и кога наставникон го рече тоа, ние таман да му речиме дека го избрка, Жика ја отвара вратата и вика „отсутен сум наставник“.. Паднавме од смеење.

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Чита еден другар и сите слушаме само двајца од втора клупа си прават муабет и проф го прекинува и му вели на едниот да повтори.другарот вели дека не знае и проф му вика:ти нели го слушна тоа што го слушнавме...:pos:

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
На час по географија
Професорката: Гоце ти што сакаш да имаш за тромесечие?
Гоце: Четворка професорке
Професорката: Што сакаш да имаш? Четврока?
Гоце: Па да професорке имам одговарано знаев тогаш
Професорката: Шо си знаел бе секогаш кога ќе те скорнам " Стани дрво - седни дрво" . Цел клас сме се искинале од смеење.
:vozbud::vozbud::pos2::pos2:

Член од
13 април 2009
Мислења
113
Поени од реакции
2
хаха...ја само шо завриш осмо...најблесав клас сме биле..цепавме учебници и фрлавме у канта за време на час,скршивме врата,сјебав пано,сјебавме столче па 400 денари плакавме,игравме ракомет у ходник, покер на ликовно..... и уше нешо ако ми текне ке допишам после ::helou::uvo:

Член од
26 ноември 2008
Мислења
233
Поени од реакции
9

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Некни на пракса прегорех еден компјутер малее ка испука :pos2: засмрде у кабинето и не пушти од час:pos2:

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.279
Поени од реакции
8.445
Со една професорка се имав зајадено јас и цела група другари и но налупа скапани оценки во понеделникот и ми јас си земав еден дневник (весникот) и си го разлистав и оваа се јавува од таму и ми вика што и пишувало во хороскоп и овој другаров до мене ни 2 ни 3 и вика малце ти било од 3ти спрат да се фрлиш најдобро за тебе е од 6ти :) и толку беше си посакавме ,,убаво" лето :)

Член од
13 декември 2008
Мислења
1.345
Поени од реакции
75
Овоа никогаш нема да го заборавам.

Наста:Леле деца,на паразр ли сте
И јас наеднаш извикувам:Ајде бостан,без пари за пари:pos2::pos2::pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom