Школски глупости

Член од
29 септември 2008
Мислења
2
Поени од реакции
0
се шетат две чаши едната ја згазила кола а другата пукнала од смеа
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::tv:

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
...и ја намачкавме катедрата на наставничката со лук за да неможе да ни пиши оцени:tapp:

разговор помеѓу една другарка и наставникот по физичко:

нас. физичко - зш не вежбаше
другаркава -ме боли глава наставник
нас. физичко-добро сега кој е будала јас или ти ?
другаркава-незнам наставник ама јас сигурно не !

после ова следеше... 2 за на полугодие...:pos2:
тоа со лукот лол поненормална работа неам слушнато вие глупави сте биле или што? лелееееееее за да не пишувала оцени:nesvest:

D

DeviL_32`

Гостин
На час по техничко
Јас си се шетам околу училница да земам клешта и наставникот ми вика:
- Дарко кај се наоѓаш
Јас: На корзо :vozbud:

Исто час по техничко (друга ден али ја бев отсутен цел ден)
Еден од мојте другари носеше малборо цигари и му паднале и наставникот се побркал скрос на скрос му викал нешто родител да дојде (а родителите негови на печалба у друга држава) и после му ги зема цигарите.

Еднаш по македонски и донесиме желка во училницата и наставничката се порамети и кога почна да крека Вадете го ова ЛИГАВО ЧУДОВИШТЕ од мојава училница

Истата ден и истата желка и ја однесовме на наставничката по хемија и нормално спобудале наставничката и под казна ГЛАВИТЕ ДОЛЕ :tapp: и сите главите доле :pipi:

Еднаш по хемија сите брмчевме (возевме коли и мотори) и не запиша во забелешки :pipi:

Исто така не пофалија дека сме „најмирното“ одделение во школото :pipi:

Necron

Пријател од соседството
Член од
24 март 2008
Мислења
53
Поени од реакции
2
Негде втора недела беше у прва ме избрка македонски од час зашо и светев у очи со упалјач. И седам таков пред врата се нервирам и доаѓа директорот ( мислев дека е домакинот) и почнува нешто да збори што праиш тука бла бла и ја таков нак*рчен му викам ај бе иди фотокопирај тестови не досаѓај. Коа ми кажаа дека е директорот ке се убиев.

Класната на екскурзија доаѓа у 3 саат ноќе тропа на врата ние криеме пиење под кревети у казанче у WC и отворама врата и таква се тресе класната Стефан цигара да не имаш да ми дадеш.

Во основно одиме на екскурзија и овој кај ке ги крие цигарите, зима штрафцигер и ја отштрафува кутијата ролетните кај што стојат ги вади ролетните и таму ги крие.

Член од
6 октомври 2008
Мислења
21
Поени од реакции
0
tinja ste be ....koa bev prva u koce metalec , imase edna legenda, marko.
sedime na cas i na momakov opasno mu se moca, uste pred da pocne casot.
i vika na prof. po mkd ednas , prof. moram do wc , i profesorkava kao: nemoze...i vika vtor pat, zeno moram u wc, svati me ...ovaa pak: nemoze
ovoj spizdue , i vika ke stanam i ke mocam u korpa , prof. mu vika : slobodno:D , momcevo stanue , se olesnue i posle 15 min mu dadoa edna papka, my documents:kesa: deckoto bese ubistva.
imase posle u ugostitelsko koa bev( me izbrkaa od koce deka bev sonce), sedevme na mir i tolerancija, ja sedam u vtora i prdam ko skot , ama ne smrdi,toj drugarot piese nekoe gnasno kafe, se ispuva ko zivotno , i onaka profesorkava pocna da otvara kao mentalna, promaja da praela zenata:D se iskinav od smeenje:smir::smir::smir:

Член од
6 октомври 2008
Мислења
21
Поени од реакции
0
lele sea mi tekna...imavme nie nindza kornjaci u osnovno:D takvi ropacista...so pagase najgolem remet na niv u osnovno!!! i onaka ja i use 2ca drugari sedime u soba, i na koj so ke mu praime. bevme u strezevo , na vtori sprat, i onaka mi tekna , da zeeme damu go izvadime dusekot , da mu go frlime od prozor i koa ke legne da spie da mu se skrsi daskata i da se prebie.vadime dusekot , go frlame, go pokrivame krevetot, si izlagame so sobata kao svetci, i onaka vecerta se vrakame, i site nego go gleame, cekame da legde i da zdivime od smeenje. i onaka momakov ne glea,znae deka sme mu napraile nesto , i onaka ni vika, znam deka ste mi napraile neso,znam! 10000% ! i se frla na krevetov, ja probusue daskata, sum placel od smeenje nekoi dobri 20 minuti....dobivme ukori:D,ama ipak ne zabole, osnovno bevme:baeh::baeh:

Ficc

Black & White
Член од
18 септември 2008
Мислења
609
Поени од реакции
263
На професорот по географија му стаивме мастика на столчето и овој се залепи, одтогаш па досега не седнал на столче додека предава..воопшто.

D

DeviL_32`

Гостин
Eднаш јас по македонски кивнав и цело одделение на здравје на здравје на здравје и наставничката се порамети :pos:

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
абе вие шо подразбирате под школски глупости ја не ве сваќам:tapp:
DeviL_32` на пример дека си му рекол на наставникот на корзо сум си напраил некоја глупост?или тоа со цигарите,ние на пример во 8мо на екскурзија ги исековме сите чаршави и сите ги замотавме околу глава и шетавме низ хотелот,во 3 саат се бањавме во базенот и ги фрливме сите столчиња во базен,преку терасите отидовме кај едни од гевгелија,вратата на директорот ја извадивме,на класната и ги издишавме гумите од југото :) имало подобри глупости шо сме напраиле ама не ми текнува сеа, а да и фудбал во ходник а серва редовно

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
DeviL_32` на пример дека си му рекол на наставникот на корзо сум си напраил некоја глупост?или тоа со цигарите,ние на пример во 8мо на екскурзија ги исековме сите чаршави и сите ги замотавме околу глава и шетавме низ хотелот,во 3 саат се бањавме во базенот и ги фрливме сите столчиња во базен,преку терасите отидовме кај едни од гевгелија,вратата на директорот ја извадивме,на класната и ги издишавме гумите од југото :) имало подобри глупости шо сме напраиле ама не ми текнува сеа, а да и фудбал во ходник а серва редовно
Во врска со екскурзијата глеам како ќе биде.
Едвај чекам.

D

DeviL_32`

Гостин
Oк де може не била некоа глупост али сепак цело одделение падна на земја... али јбг сеа то е то:salut:

Член од
2 декември 2007
Мислења
37
Поени од реакции
1
Мојата професорка по историја имаше една огромна тртка на сред чело ми предаваше историја и седиме на час кај неа влага еден другар со пластелин на сред чело демек има тртка и вика ај денеска ке учиме за александар македонски мислам дека ке го превртевме школото од смеење:pos2::pos2:
иначе сеа денес имаше една интересна случка на час седиме и доаѓа едно другарче 15 мин покасно и професорката го прашува кај си ти до сеа он и вика незнам :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Член од
25 ноември 2008
Мислења
16
Поени од реакции
5
седиме кај биологија на час(средона школа 1ва год.-лани:vozbud:)
и една другарка слуша музиче на телефонот
професоркава значи цела внесена јадренца,цитоплазми,супа манџа,брокули,батаци...
и само и се откачуваат на другаркава слушалициве и се слуша низ училна:Маестро слик слик маестро чак чак....

патос чипс јеботе:vozbud::vozbud::vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom