Школски глупости

• Креатор на темата Креатор на темата simona_ragazza
  • Време на започнување Време на започнување
Седиме на час по физика и едно дете му вика на друго,
Детето,,доста јади гомна бе !
Професорката,,абе тебе не ти е роденден па да частиш
се скапав од смеење:pos2::pos2:

Седиме на час по историја, прва година.
Професоров за прв пат почнува да испитува.:)
По број. Се паѓа 'n' и му вика спремен ли си за денеска да одговараш ?
Детево се мисли шо да му одговори.
Професоров му вика, ајде бе не се мисли ако не си спремен нема да те испитам денеска !
Детево: НЕ СУМ СПРЕМЕН ЗА ДЕНЕСКА ПРОФЕСОРЕ !
Професорот: ЕПА АЈ СТАНИ ДА ОДГОВОРАШ СЕГА !:pos2:(цел клас ПАТОС):pos2:
Детево се накурчи и почна да крека нешо и професоров му вика:
Ај оди напрај еден Дијалог со парното и кога ќа завршиш врати се !:vozbud::vozbud:

П.С Не е школска глупост ама ми остана во сеќавање.

На час по македонски, читајки текст со битолски дијалект...

Професорката: Госпо, без Т на крај... (ако не се лажам Господ на Д завршува)

:tapp::pos2:

Имаме еден наставник стално дежурниот пенкало му дава за да запуше час и ние на дежурниот му ги зедовме суте пенкала а останатите моливи му ги кладовме во балон и кога наставников побара пенкало овој 5 минути се мачеше да ги извајт стварите од балонот и ко ги изваде викат немам наставник пенкало :pos2::pos2:
Го зедовме сунгерот и го наводенавме столот и кога седна наставничката веднаш стана ништо не ни рече туку отпрости го запиша часот и цел час отпроску седеше.

Ке цапнам во некоја кал за инает и после на цидон нашкола или ке го паднам пенкалото и ке чкртам на подон

На час по ел.мерења и кола професорката го прашува еден другар за мерни единици и мерни инструменти.Кажа шо знаеше и на крај го прашува со што мериме брзина? И овој и вика "професорке брзината ја мериме со штоперица".
Се згазивме од смеење...

Еднаш се скарав со професорката по математика оти ме обвини дека сум го кршел компјутеро. Почна она, каа и секоа жена да си крека, јас ставам и и велам: "Еби Се Ма!" - Цел клас по земја :vozbud:

Еднаш се скарав со професорката по математика оти ме обвини дека сум го кршел компјутеро. Почна она, каа и секоа жена да си крека, јас ставам и и велам: "Еби Се Ма!" - Цел клас по земја :vozbud:
најјак си нема што

:bravo::tapp:

Да видам не верувам ...

Браво ееееј, секоја чест ЦАРЕ, ѕвер си :smir: :tapp:

Доврши бе, да видиме шо ти рече таа..

п.с. патем свака част :tapp::):)

Кај нас еден професор доста добар,ама сака да му научиш кога ке направиме некоја беља или глупост едноставно ни вика ај оди почувај го парното да не го украде некој и ке си излезеш не те запишува :pos:

Доврши бе, да видиме шо ти рече таа..

п.с. патем свака част :tapp::):)

Ништо не реше брат, си премолчи и си седна :pos2: Абе воа кај мене не е Школска глупост, туку Кавадаречка трагедија :pos2::vozbud:

Ништо не реше брат, си премолчи и си седна :pos2: Абе воа кај мене не е Школска глупост, туку Кавадаречка трагедија :pos2::vozbud:

Воа осеќам само у индустријата го има или грешка су????:salut:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom