Школски глупости

Член од
27 септември 2008
Мислења
375
Поени од реакции
24
Наставникот по математика во 6-то навиваше за јувентус(многу го мрзеше милан),и ние еден ден сите машки до еден на час отидовме со дресови од милан.Човеков побудале и фати да испрашува.

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
последна работа шо направме пред 2 недели 6 души седиме на клупа во ходник и почнавме да се туркаме и наеднаш нешто праи трааас се вртиме стаклото сме го скршиле и не гледаат 10тина души стануваме и кога фативме да се смееме хаха и оп дојде шефицата и божем ќе го плаќаме ама ништо и одиме на час кај класната и ни вика шо ви е на вас за 2 недели 2 стакла скршивте истата група :)

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Без имиња...

1. Во 6то одделение, едно типче од нашиот клас кењаше во еден друг клас додека тие беа на физичко/спорт.

2. Прв ден на школо, 5то одделение. Детенцето се потпре на прозорецот, и заедно со прозорецот надвор отидоа, арно не си пукна главата кога падна (1-1,5 метри високо).

3. Во 2ра година, гимназија. Ни заглави вратата и едно пријателче, дали од многу возбуда/исплашеност/незнам баш точно да ви кажам, скокна надвор... Висина, околу 3-4 метри (на сред центар во Струмица ни е гимназијата, доста народ го виде).

4. Се затепаа едни типци од класот (3 година гимназија) и едното почна да го дави на другото.. Едвај ги разделивме, после кога му рековме дека не е нормален дека ке го задавеше, тој ни рече "не бе само сакав да го онесвестам".

5. Да фрли едно типче лижавче низ прозорецот, наместо низ тие 3-4те отворени, тој го погоди баш тој затворениот. Стакла на сите страни...

5' (5 прим, лол математика така пишува задачите лол). Многу ги има, доста за денеска, утре/друг ден пак.. :pos2:

Ш Т Е Т Н И К

Досадија
Член од
18 февруари 2008
Мислења
633
Поени од реакции
25
Мене татко ми ко ми кажуваше за некој професор во средно се цепеф смеејне.
Класниоф имал многу грд речник и на се наоѓал мана. И така една професорка нанервирана листала дневникот и на несакајне го летнала листот. И кај класниоф на час татко ми дежурен, како шо го дал гопо професороф прашал
Професор: која свиња реформатор ми го скина дневнико
Татко ми: професорката по физика професоре :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Игравме вистина или предизвик со мојот соклупник....и јас морав да фрлам столица пред професорката (и ја фрлив) а он требаше да и ја извади периката (и и ја извади).
Ама ништо не ни направија:)

Член од
25 ноември 2008
Мислења
18
Поени од реакции
0
Можеби оти сум девојче не сум правела лично јас толку големи глупости како машките,ама секогаш кога они праеле јас сум најголемиот поддржувач.Најголеми глупости се прават кај мене у средно,бидејќи од оправдани причини не смеев да мрдам многу во основното..:baeh:
Да почнеме од фактот што проф физичко не ми ги видел очите,и кој и да бега од клас јас сум му придружник..На оние бубалици од клас им ги кинеме книгите лист по лист,а они тужи-баби кај класната.Префрлам на професори обавезно,и тоа на проф физика у лице,зошто ужасно ме нервира веќе трета година..И се дерам у фаца,ја навредувам зошто е дебела и ниска..Не кажувам причини за отсуство,по 3-4 часа седам на кафе,а подоцна носам оправдание од клубот,како демек сме имале важен тренинг..Страшни препишувања од листовите на професорката имаат паѓано,имам поправано оценки на другите во класот..Имам пцуено професор у лице пред директорка,ама ретко кој го знае тоа...:toe:Милион пати имам пишувано лекции математика по рацете за казна,мобилниот ми прошетал низ сите професори..И сето тоа покрај секогаш добро поведение и тотално сите петки од кога сум го пречекорила прагот на средното школо!Тоа само у Македонија го има луѓе!=)

osicka

ЅвЕрЧе
Член од
12 декември 2005
Мислења
312
Поени од реакции
4
Ou gluposti kolku li sme pravele :pipi: uste vo prva na vrameto koga bev idevme vo dte smeni, i vtora smena 6-7 cas crtane pa use petok nema sansi. Prviot pat gi izvadivme neonkite ( nekoi gi izvadivme, nekoi samo gi rasipavme) i ne zeznaa ne prefrlia vo druga ucilna. Pouka od prviot pat, vtoriot vreke gi izbadivme busonite od clo skolo i moraa da ne pustat :vozbud:
koka ni dadoa nasa ucilan i ne stavija samo prva smena ni bese dosadno pa go dupnavme zidot nekolku pati ama prviot bese najdobar koga na profesorkata od drugata strana t.e. drugata ucilna i ipadnal na glava
i imase mnogu gluposti ama neam vreme za da pisuvam ke treba cel tom da izdadam :D

Член од
13 декември 2008
Мислења
125
Поени од реакции
8
Kaj nas vo osnovno imase eden ucenik i ja zede cantata na ova po makednoski so ni pedava:
Nastavnicka: Ostaj ja cantata vpolicija ke te prijavam.
Ucenik: Ako saka i alfite vikni gi pojaki se.
:pos2:

Член од
29 ноември 2008
Мислења
1.041
Поени од реакции
43
Na zezanje neso mi se pustaat dve devojcinja, demek ke me siluvaat, i ja se fativ za Lavaboto, naednas se otkaci toa, padnav, ostanatiot del od lavaboto vrz glava, i baska pocna da mi tece voda vrz glava........ VRISTENJE BESE....... Posle dojde klasnata i vika, nekoj krsat sampanj za uspesen pocetok nie LAVABO....... pa dojde cuvarot me vide takov krvav i mi rece daleku e od srce hahah:smir::smir:

Член од
30 ноември 2008
Мислења
65
Поени од реакции
4
imavme fizika i nie na posledna usta ne zatvorivme i nas. mi vika aj ti na tabla i jas stanuvam i mi vika koj bil PASKAL i jas mu vikam tatko i na aneta a tatko i na toa devojce se vika paskal

nas. po geografija bese otsuten nekolku denovi i dojde eden drug nastavnik
i i vika na edno devojce aj na tabla i i vika da raskazuva za crna gora i ona kuti kuti kuti... i nas vika a ti znaes so e crna gora on se misli i vika grad
nastavnikot vika aj jas ke izlezam nadvor ti razmisli i ke mi kazes posle
on izleguva i nie site i vikame crna gora e selo
vleguva nas. i ovaa vika crna gora e selo :tapp:i nas. vika kakvo selo e golemo ili malo ovaa vika golemo:pos2:i i vika posle da napisala izjava do klasniot deka rekla deka crna gora e golemo selo i da go pokazala toa na roditelite i da se potisale :pos2::pos2::pos2:

Член од
26 ноември 2008
Мислења
233
Поени од реакции
9
Еднаш во нашето одделение преку прозорецот земавме еден велосиед од оние старите тркачки и се возевме по ходник , Доаѓа историја на час а ние го паркираме одзади, и наставникот коа го види велосипедот рече на кој е ?
Ние рековна на Александар од нашето одд што е .
Наставникот се качи на него и поцна да го вози во училница и кога се сопна од масата се испружи на земјата а ние се згазивме од смеење:pos2::pos2::pos2:

Tr()LL*W@rL()rD

, Дрогhан ‘
Член од
29 октомври 2007
Мислења
1.626
Поени од реакции
99
Еднаш во нашето одделение преку прозорецот земавме еден велосиед од оние старите тркачки и се возевме по ходник , Доаѓа историја на час а ние го паркираме одзади, и наставникот коа го види велосипедот рече на кој е ?
Ние рековна на Александар од нашето одд што е .
Наставникот се качи на него и поцна да го вози во училница и кога се сопна од масата се испружи на земјата а ние се згазивме од смеење:pos2::pos2::pos2:
Omg, малце лажеш...:tapp:

Малце повеќе.

Член од
22 декември 2008
Мислења
14
Поени од реакции
0
ednash u 6 odd nastavnikot po OTP beshe na boleduvanje i vo zamena dojde eden nov nastavnik i 2ca moj drugari smetajki deka noviot nastavnik nema da poznae go nachekaaa dnevnikot i pochnaaa da pishuvaat ocenki na site ama nastavnikoot primeti i prijavi kaj direktorkata i celo odd namaleno povedenie na nezadovolitelno :bip:

u 7 odd gleam edno jabolko vo uchilna nekoj go frlil od prozor go zeam i mu vikam na eden drugar glej sea head shot i frlam so jabolkoto i se slushaa nekoj vika auuu jas ja zatvaram vratata od uchilnata i pochnav da se gazam od smeenje posle toa vo uchilnata vlaga nastavnichka od 1 do 4 odd i vika koj me pogodi so ova jabolko i vo raka go drzhi jabolkoto so koe ja gagjav xD i posle mi staija pismena opomena :vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom