99% нема да треба, ќе ти го сменат сами пакетот или ќе треба да отидеш и да им кажеш само.go imam stariot triple play paket dali za noviot potocno za netot 500gb treba celosno nov dogovor?
Не е проблем за тоа да се направат, се прават одма...остај го 3 дена торентот без да го исклучиш, навечер иде со 1.2мбс (1200кбс) така да тоа не е проблем. Проблем е што додека е оптертен нетот од кај 17: до 23, се случува да се намали брзината на данлоуд но не кон замунда туку кон други сервери и слично (страни за данлоуд) Zamunda пак иде со едно 700кбс најмалце.ццц паѓа брзината???????
изгледа за да не можи да се потрошат тие 500 гб а?
ако е така......
Не е проблем за тоа да се направат, се прават одма...остај го 3 дена торентот без да го исклучиш, навечер иде со 1.2мбс (1200кбс) така да тоа не е проблем. Проблем е што додека е оптертен нетот од кај 17: до 23, се случува да се намали брзината на данлоуд но не кон замунда туку кон други сервери и слично (страни за данлоуд) Zamunda пак иде со едно 700кбс најмалце.
можеа и 50000 гб да напишат во понудата или имаат детски болести?
Kaj mene vo dracevo, jas potpisav nov dogovor na 2g. i ke pocne da trae od 1juni...За новава понуда од 10mbps 500гб треба да појдите до cabletel и да му кажите и после од први че ви го пушта а договоро си останува истио не треба да потпишувате нов..
И мене ми рекоја од 1 јуни ама на истио договор без да го продолжувам..Kaj mene vo dracevo, jas potpisav nov dogovor na 2g. i ke pocne da trae od 1juni...
не знам чие е,али не е само таму копано, се копа низ цел град.Едно прашање можда некој ќе знае да одговори(Важи за Штип).Имам приметено дека од 8ми Ноември паркот па се до Мал одмор ресторанот е раскопано и дека се местат оптички кабли.Кабелот оди од една кукичка на Кејблтел.Дали знае некој случајно да не почнале да се шират накај населба Пребег и Станица?Оптиката не е на Т-Хоме бидејќи оптика има кај мене веќе.Најмногу ме асоцира на Кејблтел бидејќи црвевото во кое е кабелот е иста боја како во зградите кај што има нивна мрежа и излегува од таква кукичка.
Исто , јутуб палам 3 минути а ми се лоудира клип од 30 минути за 2 секунди.Нешто је труло деновиве, торентите шибаат, а сурфам со 20 кб/с. : )
И ја незнам чиво е.Само знам дека тој дел не е на Т-Хоме бидејќи оптика нагоре секаде има од нив и каблите им се највише надземни и се гледа отприлика кај иде.Плус имам комшии со оптика тука и знам дека од Т-Хоме не се работи на тој дел. Mistery keeps secretsне знам чие е,али не е само таму копано, се копа низ цел град.