Фан Клуб: Победа - Прилеп

Член од
4 ноември 2008
Мислења
1.330
Поени од реакции
80
i jas sakam da dojdeme i nema da odpadneme ne se sekiraj za toa:smir::smir::smir:i zal mi e so ve natepale spononje vo sabotata majkata albanska nivna
кој не натепал бе...ти глуп си.....имаше само гаѓање со камења и никој не настрада само двајца полицајци

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
pa vikni ja sestra ti da ne spasi:smir:
Кај си бе мангуп, те нема нешто сега на фан клубот на Вардар да продаваш памет. Скри се таму и моли се таму твојата Пабеда да не се пресели во вторлигашкото друштво

OdMitico

Rajko Mitic
Член од
4 мај 2008
Мислења
1.381
Поени од реакции
328
НЕПИСМЕН !!!
:) najde koj da mi kazuva...nekoj sto pola jazik mu e ispolnet so srbizmi...taka da prosvetluvanje ne mi treba,pogotovo ne od tebe...

Кај си бе мангуп, те нема нешто сега на фан клубот на Вардар да продаваш памет. Скри се таму и моли се таму твојата Пабеда да не се пресели во вторлигашкото друштво
bez galje brat ne se preseluva...ali i ova e premnogu,sto najverovatno baraz ke igrame:(

Член од
5 септември 2008
Мислења
248
Поени од реакции
5

cek pa ti odma se nerviras ne sum kako tebe jas cajber manijak po cela den da sedam na kompjuter :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Утре со Пелистер ако не тепаат дефинитивно ќе испаднат..

OdMitico

Rajko Mitic
Член од
4 мај 2008
Мислења
1.381
Поени од реакции
328

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.396
Поени од реакции
883
pa ako e zatoa togas znaci deka vo makedonija nema makedonci sto e cista glupost
aj vise da ne se karamo za toa zatoa sto ovaa tema e za fan club pobeda pozz

OdMitico

Rajko Mitic
Член од
4 мај 2008
Мислења
1.381
Поени од реакции
328
vo pravo si za toa da ne odime off topik...pa utre vo 14h site na stadion i se nadevame na pobeda na "crveno- belite"

OdMitico

Rajko Mitic
Член од
4 мај 2008
Мислења
1.381
Поени од реакции
328
Pobeda - Pelister 2 :0...Pokasno i osvrt na utakmicata

Член од
30 октомври 2008
Мислења
1.046
Поени од реакции
35
4estitio neka ni e pobedava da mrdnime i nie od dnovo malce :vozbud:

Z

ziko bt

Гостин
abe fakt e deka duri e hari i kompanija na vlast pobeda nema sansi da ispadni inace cestito pobeda zasluzena ne oti vie befte mnogu jaki tuku oti pelister bea slabi:salut:

Член од
14 март 2009
Мислења
276
Поени од реакции
10

da napomenam imase mn luge so ne dojdoja zs utakmicata bese od 14h a trgnuvanjeto za na miting vo sk bese vo 15h btw i jas bev samo prvoto poluvreme i me nema na slikava

Kajgana Shop

На врв Bottom