R
RAYTHEON23
Гостин
nisto...nema bolje od STAR TRECK serija..so patrick stewart ova drugovo ne mi se dopaga
Одличен крај на одлична серија.. ама, колку и да беше добра епизодава, сепак е последна.Baltar и Caprica Six како анѓели напиша:"All of this has happened before.."
- .. but the question remains: does all of this have to happen again?
Да стварно е една од најдобрите ако не и најдобра SF серија на сите времиња и може е добро што не одолговлекуваа тука се заврши според мене сосем на време. Ама не очајувајте разбрав дека ќе имало и некоја spin off серија од BSG:150,000 years later...
Одличен крај на одлична серија.. ама, колку и да беше добра епизодава, сепак е последна.
на најдобрата серија некогаш направена.
Не е нова серија, туку филм од типот на BSG: Razor.Луѓе да ве израдувам малце. Како што прочитав почнала да се прави нова серија наречена battlestar galactica the plan што ќе е како ќе е не знам ама прилично старава постава ќе биде.
Абе важно ќе има па сеа.Не е нова серија, туку филм од типот на BSG: Razor.
Режисер: Edward James Olmos.. закон
Абе имаш нова серија ама се вика Caprica. Пилот фимот ти испаѓа во Април. А The Plan ти е филм.Луѓе да ве израдувам малце. Како што прочитав почнала да се прави нова серија наречена battlestar galactica the plan што ќе е како ќе е не знам ама прилично старава постава ќе биде.
Абе тоа каприка нема да биде исто. Нема да е истата постава.Абе имаш нова серија ама се вика Caprica. Пилот фимот ти испаѓа во Април. А The Plan ти е филм.