Battlestar Galactica

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
последнава беше некако без голема возбуда

при крај се па треба да се случуваат интересни работи сега
здравје наредна :smir:

Пак ќе речам, криво ми е што најдобрата серија некогаш направена има толку малку фанови. Нема друга серија или филм што може вака да ме наежи :)

Во продолжение следат неколку random мисли..

- Oh Starbuck, what art thou? Истото се однесува и на Hera.
- Boomer :nerv:
- Roslin? =/
- Bear McCreary е неверојатно добар композитор.. ова е првата епизода во чие создавање (пишување + снимање) тој бил директно вклучен уште од самиот почеток, and it shows :)
- Топ сценарио :)

Уште три недели до крајот..

Пак ќе речам, криво ми е што најдобрата серија некогаш направена има толку малку фанови. Нема друга серија или филм што може вака да ме наежи :)

Во продолжение следат неколку random мисли..

- Oh Starbuck, what art thou? Истото се однесува и на Hera.
- Boomer :nerv:
- Roslin? =/
- Bear McCreary е неверојатно добар композитор.. ова е првата епизода во чие создавање (пишување + снимање) тој бил директно вклучен уште од самиот почеток, and it shows :)
- Топ сценарио :)

Уште три недели до крајот..
Уште четири недели до крајот. А оваа епизода беше малку досадна, земено дека не се случи ништо важно.

All Along the Watchtower :smir:

штета што ќе заврши за 2 викенди
најдобра серија моментално

последнава епизода беше закон

All Along the Watchtower :smir:

штета што ќе заврши за 2 викенди
најдобра серија моментално

последнава епизода беше закон

Не завршува за 2 викенди. Последната епизода ќе биде во 3 дела. Така да заокружи 4. Ај за на некој друг што не ја гледаше последнава да не му упропастам филм само да кажам криво ми е за на крај одлуката што ќе ја направат.

Не завршува за 2 викенди. Последната епизода ќе биде во 3 дела. Така да заокружи 4. Ај за на некој друг што не ја гледаше последнава да не му упропастам филм само да кажам криво ми е за на крај одлуката што ќе ја направат.

Не знам што не ти е јасно.. последната епизода трае колку 3 нормални епизоди и е поделена во два термини - 13.03 (42 минути) и 20.03 (2х 42 минути). Така да, BSG завршува за 2 недели.

Не знам што не ти е јасно.. последната епизода трае колку 3 нормални епизоди и е поделена во два термини - 13.03 (42 минути) и 20.03 (2х 42 минути). Така да, BSG завршува за 2 недели.

Ова 100% ???

Грешка си. BSG треба овој петок да се даде 19 епизода. А последната епизода е на два дела поделена, така да завршува за три недели.

Грешка си. BSG треба овој петок да се даде 19 епизода. А последната епизода е на два дела поделена, така да завршува за три недели.

Пак ќе прашам - што не е јасно? 19ка се емитува овој петок, 20 и 21 одат заедно на 20.03 (нареден петок). И толку :)

Слабо математика, како ли ги израчуна 3 недели? :)

Леле сега само што ја изгледав 19тава епизода. Според ова што го видов крајот ќе биде ненормален :vozbud::drk::drk::drk::drk:

Мене па последниве две епизоди ми беа тапа.. се надевам ќе се искупат со финалната.

Мене па последниве две епизоди ми беа тапа.. се надевам ќе се искупат со финалната.

Абе последниве две се глеа вовед за таа најпоследната се. Туку да не знае некој кај може да го видам трејлерот за последната епизода пошто на официјалната страна на галактика ми вика видеото не е за тој реон и не ми го пушта.

ЕДИТ

Ај нема везе најдов преку јутуб еве и за тие што сакаат да ѕирнат

штотуку ја гледав специјалната епизода Battlestar Galactica - The Last Frakkin Special
како се снимало и сл. ствари
жал ми е што ќе заврши ама барем ќе видиме крај на некој серија

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom