Дали некој фрлил магија врз вас?

• Креатор на темата black angel
  • Време на започнување

оптимиСКА

..heart shaped box..
Член од
24 април 2008
Мислења
57
Поени од реакции
4
Еднаш другарка ми имаше најдено некоја љубовна магија по нетов и на заебанција земавме да ја праиме кај мене. Онака веќе познато, со свеки ливчиња и некои зборови за изговарање. Јас ја правев за тој што ми се свиѓаше и вечерта ми се јави да ме викне да искочиме, за прв пат у мојот живот.... хахаха Сепак мислам дека беше чиста случајност, неможе сеа сум запалила две свеќички и сум кажала нешто ископирано од интернет и ајде магија готово опседнат е типот хаха...

AntiZionist

undergoing construction
Член од
31 март 2009
Мислења
305
Поени од реакции
144
Postojat magii, od iskustvo vi kazuvam ne lico moe tuku na majka mi i na tetka mi:nesum:

Член од
2 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.782
Да,да Едно утро станав и ке одев до WC и кога гледам коски пред врата,милсам дека постојат:toe:

Член од
18 јануари 2009
Мислења
1.407
Поени од реакции
339
dali nekoj frlil magija vrz vas ili pak ste pocustvuvale tolku malerozni kako nekoj da vi go mislel toa?
Инаку ако случајно идете на психијатар и одговорите со да на прашањето дали некој ви фрлил магија, веднаш ќе ви резервира соба :wink:

The-Force

Energeia
Член од
4 април 2009
Мислења
10
Поени од реакции
0
Па незнам дали постои магија ама од неодамна член сум на еден странски форум чисто онака од интерес се зачленив да видам сто има како има...
Не успеав да ги читам сите страници од темама ама како што гледам има некои кои се заинтересирани за Love Spells...
Од форумот земав и одвоив една мала листа која содржи
TO GET SOMEONE TO CALL YOU
One true love
Spell to Attract a Certain Person
A Come To Me Love Spell
Advaced Love Spell
Please Wait For Me-Spell
Bring Back Lost Love
Powerful Janenese Love Spell
Break A Relationship
пдф документот можете да го симнете тука
мислам дека имате се што ви треба...и повторувам не верувам во вакви нешта и не се предходно пробани од мене...ај позз

Член од
27 јануари 2009
Мислења
1.044
Поени од реакции
40
Инаку ако случајно идете на психијатар и одговорите со да на прашањето дали некој ви фрлил магија, веднаш ќе ви резервира соба :wink:
dada ova e tocno prvo prasanje na site zaboleni so nekoe psihosomatsko zaboluvanje na pr vo bardovci ili demir hisar, prvo toa gi prasuvaat

ne veruvam vo takvi ravoti i bolni mi se lugeto koi veruvaat, so samoto toa sto sakas da mu nastetis na nekogo so magija ne si normalen, gledaj tebe da ti e ubavo a ne na drug da mu pravis loso. i mn mi e nejasno lugevo so dijagnoza od lekar idat na bajac c c c c c pa ako ima luge sto lecat se kako sto pisuva po oglasnicive Lecam se!! mislam nema da ima bolni i ke bideme besmrtni. toa go pravat samo zatoa sto ima mn luge zabegani po toa i davaat pari kako ludi a ovie si zarabotuvaat na nivna maka

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Коа слушам вакви муабети некои страшни некои смешни за магии си помислувам
Ај мајката види чудна работа!!!
Ама сепак не верувам и мислам дека сето тоа се бабини деветини и се измислени од времето на прадедоми и прабабми зашо немало доктори па онака психички ги лечеле!:toe:

R

RAYTHEON23

Гостин
аман бре па има интелигентни луге!!!!!

Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.138
Поени од реакции
163
A be kakvi magii? Za magii mi ima zboreno baba mi posto u nejzino vreme lugjeto ne znele kako da si objasnat nekoi losi raboti so im se slucuvale pa veruvale deka nekoi im prai magija. A vo denesno vreme da veruvam vo magii, bez navreda kon tie sto veruvaat, mi e preterano glupo.

OrrCee

Сто посто проценти :)
Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.524
Поени од реакции
23
ma sto i da vi se slu4ilo jas ne veruvam vo magii

D

DeviL_32`

Гостин
A едно моме беше затрескано у мене...и ми фрли магија. Ама ја а заебав ногу јако шо и а избегнав магијата и јас и фрлив и тоа со една песна...ЗНАМ ДЕКА ТИ САКАШ ДА СИ МОООООЈА (магија) :pos2:
(scratch)
Ај доста беше..не верувам во магиииииии

Член од
15 април 2009
Мислења
130
Поени од реакции
37
Ова е старо волшебство за почетници кое за многумина направило чуда. Овде е опишано многу едноставно и безопасно волшебство, кое може да се примени и во многу краток рок да се добијат резултати – дефинитивно ќе ја зајакнат вашата верба во силата на магијата и идните волшебства.
Потребно:
-Ковани пари од сите големини
-Исушена пченка (плод, лист )
-Семе од сезам
-Цимет во стапче
-Каранфилче (анг. Cloves)
-Јамајски папар (анг. Allspice )
-Кикирики
-Стаклено шише
-Зелена свеќа

Припремете просторија за работа со инценс за привлекување на пари.

Отворете волшебен круг, вметнувајте ги состојките една по една во шишето размислувајќи за реални акции преку кои моѓе да дојдете до пари. Замислете дека парите надоаѓаат накај вас во најкраток можен временски период. Кога ќе ги ставите сите состојки во шишето протресете го 5 пати и изговорете :
“Нека ова волшебство донесе многу , многу, многу, пари.
Нека има пари полна рака, што посакам да имам без мака.
Јас те повикувам, дојди, дојди, дојди,
паричке мила во мојот џеб сега појди.”

Затворете го кругот

Шишето држете го на место каде обично ги чувате парите.
Кога волшебството е завршено “ пуштете го “ , немојте да размислувате или да се прашувате дали ќе делува.Тоа е потребно како енергијата која е пратена во вселената не би се вратила назад кон вас размислувајќи за тоа. Само верувајте и продолжете со вашиот секојдневен живот.

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
Јас имам разбрано дека луѓето имаат 7 добри и 7 не толку добри години, тие се менуваат наизменично.

yin yang

Who, me?
Член од
24 април 2005
Мислења
1.621
Поени од реакции
32
a oti mora da znaci deka ako nekoj ti napravi magija ke skrsis noga ili ke dobies kec matematika ...... pred 10 - ina godini odam kaj dedo mi na selo ... i mi vika demek ke te nosam da go vidis rezervoarot za voda sto go izgradile pred nekoe si vreme .... i se ok noramlno mene mi bese dosadno i se soglasiv ... terame po patot se si e ok jas odam prv toj zad mene ... bevme tamu go vidov jas rezervoarot ( picku mater bese ali nema vrska ) i se vrakame doma ... se si e vo red jas ok kako normalno nasmean , raspolozen i site raboti ... kukata e na dva sprata site spijat dolu jas sam gore vo edna soba ... legnuvam kaj 10 - 11 ... otepan do maksimum i zaspivam odma ... se razbuduvam kaj 2 ili 3 isplasen do besvest odam palam sijalica , svesen se e kako sto treba no osekam strav kako nikogas do togas, sto ne moze da se opise so zborovi ... sedam na krevetot i logicno razmisluvam kako demek nema vrska ova si sonuval nesto bidi jak ke ti pomine ( a karekterno mnogu dobro stojam ) no sepak sranjeto e pojako od mene i kako da saka da me obzeme nekako.posle 5 minuti mi pominuva se , se vrakam vo normala se e sovreseno ... zatvaram oci kako demek da proferam dali sum ok ... se e ok ... isto kako da si bil vo wc da mocas i sega se vrakas da prodolzis da spies ... aj nekako si progledav niz prsti se vrakam v krevet ... super ... se razbuduvam sabajleto i se osekam isto kako da sum spiel kako bebence ... sleguvam dolu i mu kazuvam na dedo mi sto mi se sluci ... mi vika : pretpostavuvav deka e nesto loso zatoa sto kogo odevme kaj toj rezervoarot pomina preku nesto ( ne sakase da mi kaze sto a i ne se zainteresirav bas sto bi mozelo da bide toa ) zatoa sto isto kako nekoj pogore mislev deka sum neskrsliv i ne veruvav vo nisto .... istiot den fakam avtobus i begam doma ... veceram izlegov malku se mi e sovresno ... legnuvam povtorno kaj 11 .... i povtorno se budam kaj 2 i istata prikazna .... strav v koski , panika ne znam od sto .... tatko mi bese na pat ... odam kaj majka mi i i kazuvam sto mi se slucuva ( celo vreme sum svesen ) i se trudam da go potisnam toa , da go sovladam no toa e pojako od mene .... majka mi ja faka panika nikogas ne me videla taka ... traese toa nekade okolu nedela dena i sekoj den osekav se pogolem i pogolem strav a nekogas duri i ako ne se vozdrzuvav i ako ne vlozuvav maksimalni napori i da se rasplacam ... se budam sum super ... se trudam da ne misam na toa ... togas bev sredno se mi odi super ... si fativ nova devojka ( kamen devojka :) ) i se e ok .... posle nedela dena otidov da snimam glava , na psihijatar i sto uste ne ... doktorite vikaat deteto e vo besprekorna sostojba ... petok navecer izleguvam se vrakam okolu 2 legnuvam nema nisto .... drugiod den legnuvam pred 12 mi se desava pak toa ... strav site raboti i imav cuvstvo deka ako izlezam nadvor od kukata ke mi pomine .... drugata vecer legnuvam kaj 3 nema nisto .... i posle pekolni 2 nedeli baba mi naoga bajacka i mi vika ke odime kaj nea ... jas se soglasuvam iako uopste ne veruvav vo toa ... odime kaj nea praj nekoj si rituali i mi vika nekoj saka da ti napravi loso .... zavrsi so ritualot mi dava brasno vo salfetka i vika ova da go frlis vo nekoja reka i da kazes nekoj zborovi ( zaboraviv koj bea ) i plus toa sekoja vecer pred da legnes da oblesec edna ista maica .... koja i imase nesto napraveno .... vo pernicata imav isto nesto brasno ova ona i mi dade amajlija .... prazen lesnik napolnet so ziva ... trebase da odam uste dva pati kaj nea ..... polse vtoriot pat si leguvam vecerta namerno pred 12 za da vidam dali e nesto podobro .... se razbuduvam vo 2 pak isototo no za razlika sega mozam da go pobedam ( a dotogas ne mi uspevase ) ... odam i tretiot pat babata mi vika gotovo zavrsivme .... legnuvam vecerta spijam kako bebence .... nema nisto ... pomina edna nedela nema nisto .... posle nekoj mesec vreme sedam so najdobriot drugar na kafe i bas padnavme na mubaet za toa ( samo toj znaese ) i mi tekna na babata .... ne go dopiv kafeto stanav , vlegov v kola i odam kaj nea ... i se zablagodariv i kazav deka sum super i sakav da i dadam 500 denari ( dotogas nikogas ne sakase da mi zeme pari ) no taa mi rece deka taa saka samo da i pomaga na lugeto .... od togas nemam nisto ....

.... nemojte da bidete skeptici vo vrska so nekoi raboti koga ne znaete sto se moze da vi se sluci ... znaci jas bev super .... izleguvav kako i normalno kafinja , devojki gluposti , dva pati i denski si se ispijaniv :) se ok .... no koga ke legnev pred 12 .... bese katastrofa ....
.... posle godina ili dve moj segasen drugar ( togas ne ziveevme bas dobro ) mi kaza deka i nego mu se imalo nesto slicno slucuvano ..... :)

za takvite kopiljaci samo bavna smrt ... nisto drugo ... da znam koj se osmeli toa sto mi go napravi ( ili ako bese nameneto za nekoj drug ) da mi izlezi pred oci so moj race bi go zadavil i oko nema da mi trepne ....

razmislete uste ednas i ne kazuvajte za toa sto ne ste go iskusile .... :)
Ova e tipicen primer na Anxioznost so napadi na panika. Dijagnoza e. Sugestivna e mnogu i nisto cudno sto minala koga 'se uveril' od 'bajackata' deka ke mine.

Kajgana Shop

На врв Bottom