A ne mislis deka tie bajarici se na nekoj nacin psiholozi i deka sepak i tie vlijaat na psihata za polesno da go sovladas toa? Vprocem toa go istaknuvaat i mnogu doktori, psihijatri, deka bajaricite na nekoj nacin vlijaat na covekovata psiha i mozat da se narecat kako uspesni psiholozi, psihijatri.Психологијата. Целиот свет, целиот разум кај луѓето, сите дешавки, се е тоа резултат на научната гранка, наречена психологија. Мојата психологија не ми дозволува да се наведнам под креветот и да побарам конец заврзан во машничка и пред тоа не ме натерала да идам кај бајачка за да чујам дека некој ми напраил магија, за потоа да го насочам несвесно паметот кон таа сфера, магијата, и се да асоцирам во денот со магија. Психолошката минута додека тоа си го сварила у глава како магија, придонела се наредно да ги биде етикетирано како последица на магијата, од нечија љубоморна мајка на твојата другарка.
Има едно нешто што е наречено универзална енергија. Манипулирањето со таа енергија ќе ти помогне многу во животот. Ама прво совладај ја психологијата. Психолошката минута кога мозокот помислува на магија.
Многу мал дел од нив.A ne mislis deka tie bajarici se na nekoj nacin psiholozi i deka sepak i tie vlijaat na psihata za polesno da go sovladas toa? Vprocem toa go istaknuvaat i mnogu doktori, psihijatri, deka bajaricite na nekoj nacin vlijaat na covekovata psiha i mozat da se narecat kako uspesni psiholozi, psihijatri.
Dobro moze da go kazes tvoeto resenie kade si g o nasol mozebi ke pomognes na nekoj drug za istoto ili slicno.pozzzNema problem sigurno! Da beshe sega do mene ke te natepav! :angry3:
Postojat magii i toa kako! Koga ke pochustvuvash na tvoja koza ke doznaesh inaku do togash teshko deka ke poveruvash vo takvi raboti! Beshe od edna devojka (nema da kazuvam detali koga, zoshto i kako!zashto ne e za falenje) od nigde nikade edno utro svativ deka 'ja sakam' teroriziranje an mrtvo, morav radi splet na okolnostida se razdelam od nea i po dva tri dena pochna glavata da me boli, dobivav strashna vrtoglavica, so nikoj ne sakav da zboram ama bash so nikoj(koga gledam od deneshen aspekt na rabotiote shto gi pravev togash mi doaga da si ja udram glava od dzid ama toa e), nishto ne pravev, sedev ili shetav sam i vo tishina, pochnav da ziveam samo noke, si legnuvav vo 8-10 nautro a se probuduvav 21-23. Mi smetaa lugeto se mi beshe glupavo... Auu lohsi dve nedeli od mojot zivot! Rehsenie najdov -nema da se pofalam kako i kade, i po samo 1h odkako GO najdov(mi go najdoa drugi) reshenieto seta taa zelba ludost ili ne znam shto ischezna....
Moze ke kazesh deka sum budala ili , shto znam, nenormalen! Moze ke kazesh deka sum bil ludo vjuben vo devojkata, ne e ni toa! Zashto znam deka ne bev i ne sum!
Nemoj ushte ednash da kazesh deka neshto ne postoi i e izmislica radi pari ako ne znaesh so sigurnost deka e taka!:smir: