Боди билдинг и теретани - прашања, одговори, заблуди, совети...

Член од
9 октомври 2010
Мислења
191
Поени од реакции
29
6000 za hrana, na sekoj tri meseci po 2000-3000 iljadi za suplementacija i 400 trening ...

Член од
30 јули 2009
Мислења
1.770
Поени од реакции
1.058
Луѓе, пишувајте бар и кои суплементи ги користите да знаат другиве како поминувате толку ефтино/скапо... не само на жими мајка.

Noorotic

пецач на риби
Член од
22 февруари 2011
Мислења
892
Поени од реакции
383
Луѓе, пишувајте бар и кои суплементи ги користите да знаат другиве како поминувате толку ефтино/скапо... не само на жими мајка.
тоа е тајната на успехот

Префриганиот!

(Простор за Реклама)
Член од
16 декември 2007
Мислења
1.203
Поени од реакции
73
вака, храна ми оде некаде 120-150 евра, зависно од тоа колку пати ке сум мрзлив и ке купам готово јадење или ке си зготвам сам, месечна чланарина за теретана 1500 денари (Lifestyle Fitness studio) морате да го проверите, во карпош е , после лептокарија, има сауни и тушеви и многу добар персонал :) за суплементи ми одат уште 5000 денари, но траат повејќе од месец некогаш :)
Horse power-2600-за 2 месеци е и повеќе (50 дозерки по 1 дозерка пред тренинг)
Allmax Allwhey protein 2.3kg - за околу еден месец а може и помалце, 3600 денари, малце поскап протеин, го плаќаш подобриот вкус и тоа што е на природна база, без адитиви некој тешки, природни засладувачи и тоа :)

Член од
30 јули 2009
Мислења
1.770
Поени од реакции
1.058
тоа е тајната на успехот
Тајните на успехот ги откриле и најдобрите... како Рони Колман, Арнолд Шварценегер, Џеј Катлер, Декстер Џексон, Стив Ривес, Рег Парк и многу други...
Ние не сме ништо подобри од нив, за да чуваме во тајност :)

Не барам за мене, има многу кои сакаат да се информираат на тоа поле, па затоа пожелно е да пишете, како што го сторил тоа членот над мене.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Мене за храна ми идат околу 6000 денари месечно, теретаната ме кошта 800 денари. Од суплиментација моментално користам производи од all max и тоа протеин isoflex 908гр. 2000денари, глутамин 400гр. 1550 денари и омега 3 масни киселини 790 денари.Значи вкупно за се месечно ми идат околу 11000 денари.

Noorotic

пецач на риби
Член од
22 февруари 2011
Мислења
892
Поени од реакции
383
Тајните на успехот ги откриле и најдобрите... како Рони Колман, Арнолд Шварценегер, Џеј Катлер, Декстер Џексон, Стив Ривес, Рег Парк и многу други...
Ние не сме ништо подобри од нив, за да чуваме во тајност :)

Не барам за мене, има многу кои сакаат да се информираат на тоа поле, па затоа пожелно е да пишете, како што го сторил тоа членот над мене.
Па не верувам дека ги откриле својте тајни рони, шварци и осталите, можеби само еден дел

Член од
30 јули 2009
Мислења
1.770
Поени од реакции
1.058
Па не верувам дека ги откриле својте тајни рони, шварци и осталите, можеби само еден дел
Па не е работата за дали ти ми веруваш, можеш и сам да провериш има мал милион документерни филмови за нив.

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Мислам дека е баш корисно да почнеме да разменуваме искуства и со исхраната како и со суплементите затоа што наместо да криеме кој што користи можеме да си помогнеме еден на друг. Тука се разбира не мислам на хемија.

Член од
8 февруари 2009
Мислења
911
Поени од реакции
173
Ослич 500г
10 Јајца
Туна 400г
2Л Млеко
200г компир
100г тестенини
50г протеин околу 30 денари му доаѓа

Суплементи од типот креатини,стимуланси и регенератори не користам, сега планирам со клен да се исчистам па од септември хардкор.

Член од
9 октомври 2010
Мислења
191
Поени од реакции
29
Od Supelmetacija vo momentov glutamin beta k glucosamin chodrotin i msm se ova od ultimate i whey protein na california fitness i 500 mg depo onaka za anabolizam :D

Член од
19 септември 2010
Мислења
121
Поени од реакции
7
кое млеко е подобро, во тетрапак ? или ова природното од млекарите ? мислам да не има повеќе масленост природното млеко.. ?

Член од
30 јули 2009
Мислења
1.770
Поени од реакции
1.058
кое млеко е подобро, во тетрапак ? или ова природното од млекарите ? мислам да не има повеќе масленост природното млеко.. ?
Нормално дека има, зошто тоа млеко не го обезмастуваат.

Noorotic

пецач на риби
Член од
22 февруари 2011
Мислења
892
Поени од реакции
383
кога ке го вариш млекото и кога ке го тргнеш кајмакот има исто масти колку тетрапак

DarkoG

Better then ever before.
Член од
19 август 2008
Мислења
701
Поени од реакции
81
сакам да знам дали јагленохидратите дебелеаат, пошто имам слушано пред легинање да не се внесуваат многу јагленохидрати...

и уште едно прашање, по колку време да трчам на ден за да симнам уште од стомак, спојлери и друго...

Kajgana Shop

На врв Bottom