- Член од
- 9 октомври 2010
- Мислења
- 191
- Поени од реакции
- 29
6000 za hrana, na sekoj tri meseci po 2000-3000 iljadi za suplementacija i 400 trening ...
тоа е тајната на успехотЛуѓе, пишувајте бар и кои суплементи ги користите да знаат другиве како поминувате толку ефтино/скапо... не само на жими мајка.
Тајните на успехот ги откриле и најдобрите... како Рони Колман, Арнолд Шварценегер, Џеј Катлер, Декстер Џексон, Стив Ривес, Рег Парк и многу други...тоа е тајната на успехот
Па не верувам дека ги откриле својте тајни рони, шварци и осталите, можеби само еден делТајните на успехот ги откриле и најдобрите... како Рони Колман, Арнолд Шварценегер, Џеј Катлер, Декстер Џексон, Стив Ривес, Рег Парк и многу други...
Ние не сме ништо подобри од нив, за да чуваме во тајност
Не барам за мене, има многу кои сакаат да се информираат на тоа поле, па затоа пожелно е да пишете, како што го сторил тоа членот над мене.
Па не е работата за дали ти ми веруваш, можеш и сам да провериш има мал милион документерни филмови за нив.Па не верувам дека ги откриле својте тајни рони, шварци и осталите, можеби само еден дел
Нормално дека има, зошто тоа млеко не го обезмастуваат.кое млеко е подобро, во тетрапак ? или ова природното од млекарите ? мислам да не има повеќе масленост природното млеко.. ?
кога ке го вариш млекото и кога ке го тргнеш кајмакот има исто масти колку тетрапаккое млеко е подобро, во тетрапак ? или ова природното од млекарите ? мислам да не има повеќе масленост природното млеко.. ?