Кои се најдобри топачи на масти? Немам многу сало али ми се наталожи на стомакот ( и од страна малку ), на градите и на рацете по малку. Бев болен 2 месеца и не смеев да вежбам. Препорачајте ми
јаки топачи на масти
Дали да земам нешто од Universal Nutrition или пак од Optimum Nutrition? Значи препорачајте ми нешто хард кор
[/QUOT
Информации за производот LIPO 6 Black
Nutrex ги носи топачите на масти на повисоко ниво. Го преминува екстремното, ја преминува максималната сила, оди многу подалеку од искуството на согорување на масти што до сега сте го имале, ви го претставуваме LIPO 6 Black!!
LIPO 6 Black е еден од најсилните и најсуровите топачи на масти на планетата. Тој е лабораториска мешавина од магични состојки кои согоруваат масти. Оваа итра формула оперира на територија на која што никој друг топач на масти до сега не се осмелил да пристапи. LIPO 6 Black ги напаѓа телесните масти со убивачки инстинкт формулиран специјално за да ги уништи засекогаш. Добредојдовте во подземјето!
Без сомнеж, LIPO 6 Black е смртно сериозен топач на масти. Ако сте го допреле дното и барате нешто што ќе го прероди вашиот режим на топење на масти, тогаш Вие сте сериозен кандидат за LIPO 6 Black. LIPO 6 Black содржи различни видови на состојки кои се толку неверојатно ефективни што е застрашувачки!
LIPO 6 Black е најсилна и најнапредна формула за уништување масти што е досега направена. Содржи уникатна комбинација на моќни термогени и тироид-поддржувачки состојки. Овој производ сигурно не е креиран за за оние кои се неискусни и нередовно тренираат и треба да го употребуваат само оние кои се сериозни и сакаат да постигнат драматични резултати.
Начин на употреба: Бидејќи LIPO 6 Black е наменет за искусни и сериозни корисници, нема фаза на прилагодување. Се земаат 3 капсули наутро, пред појадок и 6 часа подоцна, исто така пред оброк. Не смее да се зема 6 часа пред спиење.