Боди билдинг и теретани - прашања, одговори, заблуди, совети...

Idiot.

досадниот.
Член од
26 октомври 2009
Мислења
128
Поени од реакции
0
Атлета на Македонија 2010,6ти ноември 19 часот дали ќе има директен пренос на некој канал ?????

Strenght

Never Give Up!!
Член од
24 април 2010
Мислења
2.516
Поени од реакции
1.824
Едно прашање до поискусните.. Што ќе се случи ако вежбаш во теретана без да пиеш додатоци а ја зголемуваш тежината на теговите?
Мускулите повеќе ке се стврднат или ке растат до одреден степен? Знам дека на мускулот му треба храна за да расте ама нели појак мускул е поголем мускул? позз

O

Orion.

Гостин
Едно прашање до поискусните.. Што ќе се случи ако вежбаш во теретана без да пиеш додатоци а ја зголемуваш тежината на теговите?
Мускулите повеќе ке се стврднат или ке растат до одреден степен? Знам дека на мускулот му треба храна за да расте ама нели појак мускул е поголем мускул? позз
Без суплементи можеш подеднакво добро да напредуваш АКО ти е диетата совршено средена.
Средена исхрана без суплементи е подобро отколку суплементи со лоша исхрана, а најдобро е секако средена исхрана плус суплементи

F

FuckYouAll

Гостин
Без суплементи можеш подеднакво добро да напредуваш АКО ти е диетата совршено средена.
Средена исхрана без суплементи е подобро отколку суплементи со лоша исхрана, а најдобро е секако средена исхрана плус суплементи
А со лоша исхрана без суплементи ќе нема резултати ?

rustyblades

Stiff Upper Lip
Член од
19 февруари 2007
Мислења
611
Поени од реакции
35
Ај да прашам, на стан сум во Нова Железничка, кои теретани ми се така поблизу? Знам за Атлета, али премногу ми е скапо. Чисто онака да одам колку да не се убишкам.

Член од
13 декември 2008
Мислења
1.085
Поени од реакции
156
Ај да прашам, на стан сум во Нова Железничка, кои теретани ми се така поблизу? Знам за Атлета, али премногу ми е скапо. Чисто онака да одам колку да не се убишкам.
терминатор ти е одма тука 20метра после атлета
1500месечно

и друга имаш у бисер
таа е 800мислам

O

Orion.

Гостин
А каква е та средена исхрана ? :raz:
хаха а да посетеше некој од мак форумиве каде има цели теми за исхрана( протеини, јагленхидрати, масти, витамини, вода итн), превилен начин на внес, колку пати во ден зависно од тоа дали си ендо, екто или мезоморф, зависно од тренинг програмата, зависно од резултатите што сакаш да ги постигнеш, суплементација итн. ДА не искочи тука како рекламирање, ако не занеш кои се тие форуми, пиши ми пп, ќе те упатам:salut:

--- надополнето ---

терминатор ти е одма тука 20метра после атлета
1500месечно

и друга имаш у бисер
таа е 800мислам
1500 месечно е превише...

pumaval

Дрвен Адвокат
Член од
5 септември 2008
Мислења
1.480
Поени од реакции
598
Леле.. Скопјани скапи се бре... сеа свакам колку добри се.. али тука кај мене е 500 денари 1 месец ( без недела)... Имаш справи за се...

Idiot.

досадниот.
Член од
26 октомври 2009
Мислења
128
Поени од реакции
0
Пред 1 месец почнав по пауза од 2 месеци,првата недела ги вежбав сите мускулни групи со помала тежина колку да ми помине воспалението,Втората недела постепено ги зголемував тежините и и стигнав каде што беф пред 3 месеци без никаков додаток и видливи се резултатите пред огледало : ) .... А ти ако мислиш дека не смееш да ја зголемуваш тежината на теговите без суплемент грешиш.Самата средена исхрана со доволно јх и протеини ќе му дадеш на мусклулот да се зацврстнува и да има поголем обем,Со самото тоа ќе дигаш мн. повеќе :smir:

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Question : Која е разликата меѓу Soy Protein и Protein ? т.е која е разликата/грам од Соја до обичен Протеин ? \m/

Член од
31 мај 2008
Мислења
803
Поени од реакции
33
Вежбам месец,два со прекини во почетокот,а во задниве месец дена сум редовен во тренинг и исхрана.Вчера осетив боцкање од левата страна на градите,се јавува на моменти во задниве два дена.Понеделникот вежбав гради,вторник рамо.Дали може да е нешто сериозно

Kajgana Shop

На врв Bottom