Веројатно не, само гледање во живоАтлета на Македонија 2010,6ти ноември 19 часот дали ќе има директен пренос на некој канал ?????
Без суплементи можеш подеднакво добро да напредуваш АКО ти е диетата совршено средена.Едно прашање до поискусните.. Што ќе се случи ако вежбаш во теретана без да пиеш додатоци а ја зголемуваш тежината на теговите?
Мускулите повеќе ке се стврднат или ке растат до одреден степен? Знам дека на мускулот му треба храна за да расте ама нели појак мускул е поголем мускул? позз
А со лоша исхрана без суплементи ќе нема резултати ?Без суплементи можеш подеднакво добро да напредуваш АКО ти е диетата совршено средена.
Средена исхрана без суплементи е подобро отколку суплементи со лоша исхрана, а најдобро е секако средена исхрана плус суплементи
Ако си генетски фрик не само шо ќе има туку и ќе се билдаш Да ќе има резултати и така ама минимални.А со лоша исхрана без суплементи ќе нема резултати ?
А каква е та средена исхрана ? :raz:Ако си генетски фрик не само шо ќе има туку и ќе се билдаш Да ќе има резултати и така ама минимални.
терминатор ти е одма тука 20метра после атлетаАј да прашам, на стан сум во Нова Железничка, кои теретани ми се така поблизу? Знам за Атлета, али премногу ми е скапо. Чисто онака да одам колку да не се убишкам.
хаха а да посетеше некој од мак форумиве каде има цели теми за исхрана( протеини, јагленхидрати, масти, витамини, вода итн), превилен начин на внес, колку пати во ден зависно од тоа дали си ендо, екто или мезоморф, зависно од тренинг програмата, зависно од резултатите што сакаш да ги постигнеш, суплементација итн. ДА не искочи тука како рекламирање, ако не занеш кои се тие форуми, пиши ми пп, ќе те упатам:salut:А каква е та средена исхрана ? :raz:
1500 месечно е превише...терминатор ти е одма тука 20метра после атлета
1500месечно
и друга имаш у бисер
таа е 800мислам
Пред 1 месец почнав по пауза од 2 месеци,првата недела ги вежбав сите мускулни групи со помала тежина колку да ми помине воспалението,Втората недела постепено ги зголемував тежините и и стигнав каде што беф пред 3 месеци без никаков додаток и видливи се резултатите пред огледало : ) .... А ти ако мислиш дека не смееш да ја зголемуваш тежината на теговите без суплемент грешиш.Самата средена исхрана со доволно јх и протеини ќе му дадеш на мусклулот да се зацврстнува и да има поголем обем,Со самото тоа ќе дигаш мн. повеќе :smir:Едно прашање до поискусните.. Што ќе се случи ако вежбаш во теретана без да пиеш додатоци а ја зголемуваш тежината на теговите?
Мускулите повеќе ке се стврднат или ке растат до одреден степен? Знам дека на мускулот му треба храна за да расте ама нели појак мускул е поголем мускул? позз