- Член од
- 16 февруари 2006
- Мислења
- 459
- Поени од реакции
- 48
5-6 x 100 , 500-600 е мислам мн за чистење , јас у моментов се сум у фаза чистење и внесувам маx 200 гр компир дневно , значи у 2 оброка го делам еден варен компирАј да се консултирам со поискусните.
Имам 5-6 оброци со доволно протеини (од 25-35 гр по оброк протеин), е сега се чистам и јадам некаде по 100тина гр компир со секое јадење но некако бавно оди чистењето, дали е добро да намалам по 50гр компир со секој оброк, на последен оброк да не земам компир и да пијам по 1 литар зелен чај на ден + кафе?
Да добро е да смалиш на 50 гр , и пази од чајот нема да мозеш да спиеш , има доста кофеин
--- надополнето ---
Овој проблем се јавува кај секој почетник како што знам , балансот кје ти се воспостави по некој месец везбањеИ мене ми се тресат по малку...
--- надополнето ---
И уште нешто...дали со едната рака дигате повеќе од другата ?
Јас со левата не можам толку да дигам...и со некои справи имам проблем бидејќи не можам да ја задржам рамнотежата на двете раце...
--- надополнето ---
За квалитетно спиење доволни ти се 8 часа , а за омалаксаност , ако си на диета тако звана не јадам ништо и кје ослабам 20 кила за еден месец , од тоа ти е , и совет без такви диети .е ова може да е оти го немам никаков ред...легнувам во 4-5 а станувам ко ке ми текни....тоа е сигурно...бтв Фала :smir: