Ај да се консултирам со поискусните.
Имам 5-6 оброци со доволно протеини (од 25-35 гр по оброк протеин), е сега се чистам и јадам некаде по 100тина гр компир со секое јадење но некако бавно оди чистењето, дали е добро да намалам по 50гр компир со секој оброк, на последен оброк да не земам компир и да пијам по 1 литар зелен чај на ден + кафе?
5-6 x 100 , 500-600 е мислам мн за чистење , јас у моментов се сум у фаза чистење и внесувам маx 200 гр компир дневно , значи у 2 оброка го делам еден варен компир
Да добро е да смалиш на 50 гр , и пази од чајот нема да мозеш да спиеш , има доста кофеин
--- надополнето ---
И мене ми се тресат по малку...
--- надополнето ---
И уште нешто...дали со едната рака дигате повеќе од другата ?
Јас со левата не можам толку да дигам...и со некои справи имам проблем бидејќи не можам да ја задржам рамнотежата на двете раце...
Овој проблем се јавува кај секој почетник како што знам , балансот кје ти се воспостави по некој месец везбање
--- надополнето ---
е ова може да е оти го немам никаков ред...легнувам во 4-5 а станувам ко ке ми текни....тоа е сигурно...бтв Фала :smir:
За квалитетно спиење доволни ти се 8 часа , а за омалаксаност , ако си на диета тако звана не јадам ништо и кје ослабам 20 кила за еден месец , од тоа ти е , и совет без такви диети .