Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Aj ne se karajte i ne se raspravajte.
Ne e ubo toa nesto da se cita.
Edno prasanje...
Da ne znae nekoj dali ima Animal Pak ili Animal Cuts vo Makedonija i kade moze da se najde dokolku go ima sekako ...
Ѓороски си има заслужено значајно место на темава од форумов. Ако некој „вчерашен“ се обидува да повлече повисок ранк, секој има право да се брани.
Иначе да се вратам он-топик. Сакам да прашам некој поискусен за разликата помеѓу Universal Nutrition - Animal Pak и Maximum Human Performance (MHP) - Build Lean Muscle Stack. Имам цел да зголемам мускулна маса без масни наслаги. Сакам да знам кој од горенаведените продукти е поефикасен.
--- надополнето ---
има во Гладијатори. се наоѓаат близу грчка амбасада. http://www.gladijatori.com/
Ѓороски си има заслужено значајно место на темава од форумов. Ако некој „вчерашен“ се обидува да повлече повисок ранк, секој има право да се брани.
Amateur напиша:Aj ne se karajte i ne se raspravajte.
Ne e ubo toa nesto da se cita.
Се додека имаш резултати и без помош на било кој додаток, не би ти препорачал ништо. Оној момент кога ќе дојдеш до застој, тогаш може.Gospodine Gjoroski imam edno prasanje
visok sum 185cm so 92kg. Veke 2 nedeli odam vo teretana i prilicno sum zadovolen so moeto telo sega za sega.
Izbegnuvam Fast Food i Slatki raboti i izgubiv 6-7kg(bev 98kg prethodno).
Sakav da znam dali mozam sega da zemam nekoj topac ili da pocekam uste malce ... ?
Blagodaram odnapred.
P.S. moite stomacni muskuli veke pocnaa da se poznavaat, samo malce ima salce na nego.
Во зависност од целта која сакаш да ја постигнеш, но во секој случај протеини и пред и по вежбање.Хммм , протеини пред или после тренинг !? По 2.000 пат =)
иии ........ по 2000 пат ...некоја понемасна храна а полна со протеини ?Да хранам мускул =))
Се додека имаш резултати и без помош на било кој додаток, не би ти препорачал ништо. Оној момент кога ќе дојдеш до застој, тогаш може.
--- надополнето ---
Во зависност од целта која сакаш да ја постигнеш, но во секој случај протеини и пред и по вежбање.
е ај штом е ова местото за прашања кажете ми зашто ми се тресат рацете кога вежбам:kesa: