MiloBilderce
Bukake anyone ?
- Член од
- 7 ноември 2009
- Мислења
- 1.238
- Поени од реакции
- 70
zakaci 2 dumbbell-a na levata vega od 2 kg , i digaj ..i mene levoto oko mi e pokrivo ....a sto e isto?
Bi trebalo da se ispave :pos2::pos2::smir:
zakaci 2 dumbbell-a na levata vega od 2 kg , i digaj ..i mene levoto oko mi e pokrivo ....a sto e isto?
Нема ништо поубавокога би биле совршени. Но, за жал дали еден мал процент на луѓе во светот можат да се пофалат со скоро совршенство или еднаквост (симетричност) на двете половини од телото. Знали, скоро, а па ни тие не се целосно совршени. Причина за тоа лежи во мајка природа и во генетиката на сите живи организми во природата.Ако може совет за како да се добие симетрија на тело. Пошто примеќам дека левата страна од телово ми е послабо развиена (при дигање се осеќа исто и визуелно ако се загледа добро).
Знам дека тоа е најтешкиот дел во ББ, но барем да ме усмерите да не пробувам погрешно па да дозеабам.
Поминуваш Грчка амбасада, поминуваш седмица, цепаш уште малце право, лево од тебе се ,,појавува,, една зграда во која се наоѓа продавницата, пишува со црно бели големи букви ,,ГЛАДИЈАТОРИ,,луѓе знае некој каде поточно се наоѓа Гладијатори продавницатаво СК ?! попрецизно некој ако знае нека објасни. фала однапред :wink:
Ја викам Чист протеин и микронизиран креатин да земе :helou: ке добие и малце на мускулна масаКупи си протеин.
Секоја мускулна група еднаш неделно, тоа е во ред. Само нозете и рамото стави ги во различен ден. Зошто толку многу кардио? Што сакаш да постигнеш со вежбањето? Јас постирав една програма за вежбање која кај мене даде одлични резултати, врати се назад некоја страна ке ја најдеш.....од почеток на февруари сакам да земам протеин со амино течно. дали е ова добра комбинација и дали некој може да ми каже како се консумираат?
иначе вака вежбам:
пон: гради+кардио
вто: стомак+кардио
сре: бицепс+трицепс+кардио
чет: стомак+кардио
пет: грб+трапез+кардио
саб: рамо+нозе+кардио
ако ми е срање начинов на вежбање, дај предложете некој друг. некоја друга комбинација на вежбање на мускулни групи... пример гради+бицепс или шознам. фала.