Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
шо модем е ова?![]()
Очигледно сум слеп, не забележав дека покрај Overview, имало Details... for future reference, ако на некој му затреба.
шо модем е ова?
Ако телефонот многу ама баш многу го користите а ви треба брз интернет.Подобро не го земајте пакетот Call&Surf.Зошто кога и да работиш на нет телефонската линија е да не речам блокирана и неможиш никаден да ѕвониш.Подобро земете телефонија од некој од кабелските оператори.
Кога не ми е уклучен компјутерот не праве така.Кога е уклучен ногу тешко да заѕвониш некаден.Викат до телефоните е.Па на една линија 2 телефони користам неможе и двата да не се у ред.Па пред тоа користев само фиксна телефонија па се беше у ред.Од каде ова ? Прв пат слушам некој на вакво нешто да се пожали. Исто и Јас поседувам Call&Surf Comfort+ и сум немал никакви проблеми, иако кај мене дома телефонот се користи многу често.
таков проблем нема кај мене.Кога не ми е уклучен компјутерот не праве така.Кога е уклучен ногу тешко да заѕвониш некаден.Викат до телефоните е.Па на една линија 2 телефони користам неможе и двата да не се у ред.Па пред тоа користев само фиксна телефонија па се беше у ред.
guys you wont believe this! ... користам MaxADSL10, се јавив да ми дигнат брзина, пошо нели понудата е таа... и пратете шо се дешава
значи овие од t-home се стварно мрднати!
а сеа па коа ке стаам Call & Surf, ке ми вика на speedtest дека не им брои мерачот толку висока брзина
прегризуем јазик, да не ми биде бетер од dialup после![]()