24

• Креатор на темата Креатор на темата CT
  • Време на започнување Време на започнување
Тешко верувам дека некој ќе успее да направи серија како 24. Незнам што ќе прајме до тогаш. :)

Како што кажа Џимеј, петтата е најдобрата сезона од целиот серијал, инаку четвртата (крајот на четвртата) е најзаслужен за одличниот почеток на таа сезона. Ај да не ти троламе, гледај си ја на раат, па споделувај импресии со нас. :wink:

Синоќа немав време да ја догледам цела втора сезона, стасав само до 19та епизода...Да можам и дента да ја гледам како што ја гледам вака навечер досега ќе ја изгледав и 4та сезона. Сега тргнувам од кај што застанав синоќа, и до 3-4 саат сабајле ја догледувам втора сезона и почнувам со трета, до 7-8 сабајле има време уште...:smir::vozbud::vozbud:
Патем, многу ми стана жал за Ким во 15та или 16 епизода од втора сезона кога
Џек се качи во авионот да ја носи нуклеарката во пустина, очекував дека Џорџ ќе излезе некаде од авионот и тој ќе ја однесе беше премногу очигледно ( и онака ќе умреше од радијација )
ама неможев да останам ладнокрвен поради зборовите и фацата на Ким кога збореше со Џек на телефон, језивооо....Ми потекоа и мене солзи упм...:uvo:Одамна не сум плачел на филм:uvo:
Инаку, СЕРИЈАВА Е ОДЛИЧНА У ПИ*КУ МАТ*Р!!!

Осмата е добра, ама не колку 5та и 7ма.
7ма сезона со појавата на Рене и Тони доби посебен сјај.

Ете според мене кои се најдобри сезони од 24 :
1 - Day 4
2 - Day 7
3 - Day 5
4 - Day 3
5 - Day 8
6 - Day 6
7 - Day 1
8 - Day 2
:D :)

:( многу сум тажна што заврши серијалов. Најдобра сереија е!!! Се надевам дека ќе направат филм!!

Конечно викендов ја изгледав 8.сезона и баш ми е мило што си чекав да заврши сезоната, за да ја гледам цела наеднаш, а не по една епизода неделно :) Јака сезона, нешто повеќе драматизирање имаше, ама мора малку и драма како за крај на серијата. Инаку, дефинитивно Клои ми е најјак лик, стварно ја обожавам!!!Уф не ми се верува дека заврши, една од ретките серии што се гледаат во еден здив.Сега останува филмот да го чекаме :vozbud:

Изгледа во право бевте тие што ми кажавте дека 5та сезона е најдобра, само што ја изгледав 1вата епизода од 5та сезона и стварно ме бендисува, конечно да го видам Џек малку во акција без помош од CTU ( добро сепак Клои е тука ќе му помага најверојатно ) да не шпекулирам пред време уште не сум ја изгледал 5та сезона...Патем, стварно ми е жал што ги убија Палмер и Мишел...Мишел најмногу ми се допаѓа од сите актерки во 24, најслатка ми е.:smir:

5ва сезона е стварно закон...:vozbud: Уште малце и готов сум со неа, уште 4 епизоди...Него што е работава темата за 24 западна, што сега дека заврши веќе и нема потреба од дискутирање....Абе ајде, мрднете...Почнете од почеток да ја гледате ако треба...:vozbud:

Па јебига, не е како LOST полна со мистерии, кои ќе останат неоткриени, па да има за што да се збори.

Овде, нема мистерии, се е разрешено, останува да го догледаме филмот и тоа е тоа. :)

Па јебига, не е како LOST полна со мистерии, кои ќе останат неоткриени, па да има за што да се збори.

Овде, нема мистерии, се е разрешено, останува да го догледаме филмот и тоа е тоа. :)

А има некаде инфо дали навистина ќе се снима филм и кога ќе излезе?

Патем добро е да се погледне видеото, јако завршила серијата и во студиото...Торта за Џек...мммм....:vozbud::toe:

od Wikipedia:

....
It was later decided that the film would begin production after the conclusion of the eighth and final season. The film will take place and be shot on-location in Europe. Joel Surnow, Robert Cochran, Howard Gordon, and Kiefer Sutherland will serve as executive producers on the film, while the screenplay will be written by Billy Ray.[19]
In April 2010, Kiefer Sutherland said in an interview at a BAFTA event in London, that the script was finished and he would be reading it upon his return to the United States. Sutherland also said that the film will condense the show's 24-hour time frame, into two hours....

od Wikipedia:

....
It was later decided that the film would begin production after the conclusion of the eighth and final season. The film will take place and be shot on-location in Europe. Joel Surnow, Robert Cochran, Howard Gordon, and Kiefer Sutherland will serve as executive producers on the film, while the screenplay will be written by Billy Ray.[19]
In April 2010, Kiefer Sutherland said in an interview at a BAFTA event in London, that the script was finished and he would be reading it upon his return to the United States. Sutherland also said that the film will condense the show's 24-hour time frame, into two hours....

Ова би било нешто како Redemption филмот што е направен пред почетокот на 7та сезона. Инаку со душа го чекам овој сега што треба да се снима. Серијата беше одлична и ептен ме зарази, но мислам дека крајот беше малце неочекуван и затоа изгледа и ќе прават филм околу тоа што се случи со Џек и како ќе продолжи да го живее животот.

Некоја новост да не има за филм или за евентуално нова сезона?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom