Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се гледам дека му е првпат пред камера
кујзнае колку трема имал :pos2:
![]()
Таман почнав да го засакувам ликот на Хејстингс и си замина чоекот :pos2:

Све шо ќе доприт Џек умират, штета![]()
Е ова е добро сличиште!!!

Џими, за да не испаднит деека пишам спојлериКлиме, некако мала е сликата? Не знам зш така ти испаднала :|.
Па да не му умреа ќе немаше мотивација да ги испотепа сите.Леле овој Џек Бауер е најголем баксуз... Ги смува сите јаки пички од серијата и сите му умреа у раце :pos2:
Вака не мисли на секс. 
Најдобриот факт за Џек што сум го прочитал некогаш!!!
Излезен тазе, после смртта на Рене.
But after sex with Jack, what else is there to live for?
:pos2::pos2::pos2:
).
Немаше многу акција епизодава, повеќе “дипломатски“ беше насочена. Затоа во следната,, пазате се!рашан гавермент
Него, може некој да ми го најде списокот на актери од третата и списокот на актери од седмата епизода?
Пред некој ден кога ја прегледував колекцијата, несакајќи ја пуштив трета сезона и х епизода, и забележав дека инспекторот кој ја испитуваше Џулија (жената на нигерот што го уценуваше Палмер), е ептен сличен со генералот Џума од седмата.
Хм, можно ли е толкав превид да направиле?
И двете ти се од осма сезона.
Eве побарав, и како што најдов, Tony Todd е детективот во третата сезона, а во седмата сезона се јавува како Генералот Џума.
Ептен голем превид...
http://24.wikia.com/wiki/Tony_Todd
Ватевр, оди на имдб избери ја сезоната и во листата со епизоди избери ја епизодата која сакаш и ги имаш таму сите кои глумеле во таа епизода.