GavolRulz
hippopotomonstrosesquipedaliophobia
- Член од
- 23 март 2008
- Мислења
- 12.826
- Поени од реакции
- 11.829
- Локација
- Струмица
- Веб-сајт
- www.manutd.com
Елена Ристевска!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Малку да ослабне и да олабаи со шминката и дефинитвно ќе ја биде. Професионален надзор од нејзе ќе напраи Џесика Симпсон. Личи на онаа најубавата слика, втората, кај што е најобична. :helou:Стефанија Биноска - Моме Прилепчанче,лично не ја познавам.Што мислите,Че ја биде?
Искрено гледањево ми е само од слики,ин лајв можда е гробМалку да ослабне и да олабаи со шминката и дефинитвно ќе ја биде. Професионален надзор од нејзе ќе напраи Џесика Симпсон. Личи на онаа најубавата слика, втората, кај што е најобична. :helou:
Ведрана Ѓорѓевиќ од временска прогноза на Канал 5. Да не знае некој нешто за пилево? Биографија? Не е стара за мене сигурно...
Има Прилепско потекло на моја пријателка и е братучеда.Солза пиче!Со Ведрана една година заедно на излет бевме за 2. мај и одбојка игравме, баш е природна девојка, со сестра и мислам беше дојдена
Стефанија Биноска - Моме Прилепчанче,лично не ја познавам.Што мислите,Че ја биде?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Видете ја Елена во живо, недај боже ненашминкана, па ке ви се крени косата. Ова што го гледате е Елена + фотошоп![]()