Малку да ослабне и да олабаи со шминката и дефинитвно ќе ја биде. Професионален надзор од нејзе ќе напраи Џесика Симпсон. Личи на онаа најубавата слика, втората, кај што е најобична. :helou:Стефанија Биноска - Моме Прилепчанче,лично не ја познавам.Што мислите,Че ја биде?
Искрено гледањево ми е само од слики,ин лајв можда е гроб )))))Малку да ослабне и да олабаи со шминката и дефинитвно ќе ја биде. Професионален надзор од нејзе ќе напраи Џесика Симпсон. Личи на онаа најубавата слика, втората, кај што е најобична. :helou:
Со Ведрана една година заедно на излет бевме за 2. мај и одбојка игравме, баш е природна девојка, со сестра и мислам беше дојденаВедрана Ѓорѓевиќ од временска прогноза на Канал 5. Да не знае некој нешто за пилево? Биографија? Не е стара за мене сигурно...
Има Прилепско потекло на моја пријателка и е братучеда.Солза пиче!Со Ведрана една година заедно на излет бевме за 2. мај и одбојка игравме, баш е природна девојка, со сестра и мислам беше дојдена
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: На вторава слика личи на женската од другар ми само што таа неговата е благо речено ДРОЉА. Кој знае за која зборувам нека се јави :baeh:Стефанија Биноска - Моме Прилепчанче,лично не ја познавам.Што мислите,Че ја биде?
Норамално ... !!!Елена Ристевска!
...Грешиши.Елена е можеби попрекрасна во живо неголи на тв.Ја имам видено повеќе пати и девојакта е топ.Дури ни Катарина не и може ништо.Што ако нема височина? Што ако е малце попуничка? Елена е прекрасна.Видете ја Елена во живо, недај боже ненашминкана, па ке ви се крени косата. Ова што го гледате е Елена + фотошоп