Најубава Македонка! (со слики)

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Леле аман Натали Сара Леши и Санња Николиќ најубави Македонки?
1.Натали-Дека е ороспија е ама грда е премногу без шминка ја имам видено неколку пати и не личи на ништо.

2.Сара Леши-ЛОЛ ама таа па на ништо не личи ама баш на ништо незнам што убавина има кај нејзе,ај со не е убава физички не знае ни да збори ко што треба.

3.Сања Николиќ да убава е со шминка.Без шминка е Порка Мизерија и неа сум ја видел без шминка и сум се разочарал

nete4eh0.jpg
nete9kf2.jpg

nete10rc3.jpg

Eве ја мојата најубава Македонка. Се вика Анета и ми е најдобра другарка. Изворот е exclusive.com.mk

Супер е, закон е, немам зборови. Само на ексклузив ме нервира што пишува дека е од Скопје, ко таа е од СТРУМИЦА, мора да се знае дека најубавата македонка доаѓа од најубавиот град во Македонија.

Ништо посебно,оваа Ана Б.

За Ана Биновска - најобично девојче со пет тони пудра и шминка. Гледам на пат поубави од неа :wink:

najubava makedonka definitivnoo e miss na makedonia 1998,a toa e ana binovska slika nemozam da najdam

btw ana binovska mi e bratucedka..i treba da se vidi u zivo...nema ubavi sliki na net od nea...a toa so pisuvase po vesnici deka izborot bil mesten nema veze...se vide posle koj e koj...na mis international vo japonija od 100 zemji ona vleze emgu prvite 15 a vo turcija na mis turisam vleze pak vo polufinale...koa ke mi dade asalni sliki ke vi dadam

f_0L5fks32393m_f6371c7.jpg
f_48Fff278755m_75939ce.jpg

f_ueEQSy62791m_c9f313c.jpg

f_TSdIHT47561m_27f6659.jpg

Ова е Ана Биновска Мис на Македонија 1998 год

Ништо посебно,оваа Ана Б.

За Ана Биновска - најобично девојче со пет тони пудра и шминка. Гледам на пат поубави од неа :wink:

Погоре се крие одговорот на коментарите на Спајдер и Армин:helou:

Btw и мене не ми е ништо посебно, просечна девојка, со малку фотошоп скоро секоја може да изглда вака.

Edit: I zoshto rossoner stefan si go izbrishal mislenjeto, vaka ko ratardirana ispagam :pos:

ги прочитав скоро сите васи исказувања но зар само толку има убави жени џабе ли е песната македонско девојче сите македонски жени се убави

nete9kf2.jpg

Eве ја мојата најубава Македонка. Се вика Анета и ми е најдобра другарка. Изворот е exclusive.com.mk

Има надеж...
Ако ја земам навреме и ја ухранам, мислам дека има спас.

Ведрана Ѓорѓевиќ од временска прогноза на Канал 5. Да не знае некој нешто за пилево? Биографија? Не е стара за мене сигурно...

Attachments

• vedrana.jpg
    vedrana.jpg
    81,1 KB · Прегледи: 110
Ведрана Ѓорѓевиќ од временска прогноза на Канал 5. Да не знае некој нешто за пилево? Биографија? Не е стара за мене сигурно...
Влае го поминуваш, покрај пазарчето у Ѓорче па вртиш десно. Преку шините и мостот застани на првите семафори, прашај некого гарант ја знае. Ми рекоа луд сум што не идам почесто на гости во тој крај :wink:

Сабајлево ја гледав на ТВ-една од најубавите Македонки:

maja_sashek.jpg
Маја Сашек

Maja Sashek

Born: 1984
Place: Skopje
Height: 177 cm
Weight: 58 kg
Bust: 85 cm
Waist: 62 cm
Hips: 92 cm
Hair Color: Brown
Eye Color: Blue-green
Titles: Miss Skopje (1999), Oriflame Top Model Macedonia (2000), Metropolitan Top Model Macedonia (2000)

Фала Виктор, ќе ја поздравам и од тебе ако ја најдам :)
И онаа Анета од Струмица е убава, таму треба да се оди за избор на жена, чув дека односот женско машко таму е 4 : 1 . 8)

Сабајлево ја гледав на ТВ-една од најубавите Македонки:

Маја Сашек

И мене ми се допаѓа девојкава и таа работи во Милано како модел поточно како фотомодел. Освен Катарина и Маја Сашек има уште една девојка од Македонија многу убава што работи како интернационален модел. Многу малку е позната кај нас и не ми текнува како се вика :(

а еве ја маја

23_326.jpg

23_317.jpg

23_329.jpg

23_320.jpg

23_299.jpg

Фала Виктор, ќе ја поздравам и од тебе ако ја најдам :)
И онаа Анета од Струмица е убава, таму треба да се оди за избор на жена, чув дека односот женско машко таму е 4 : 1 . 8)
Точно е, тука некаде е односот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom