I
Intex
Гостин
Па според тоа што го кажува Келерман, треба да е мртов.
aj провери убаво...и слушај му ги зборовите! зар ти мислеше дека е мртов?
Па според тоа што го кажува Келерман, треба да е мртов.
aj провери убаво...и слушај му ги зборовите! зар ти мислеше дека е мртов?
Абе сите вие опасни хакери сте.А бе се од стрјучњак до стручњак кај се најдовте кај се запустивте.Ако ви е гледана серијата нема да поставувате олку глупи прашања. Radzo не се труди да им објаснуваш,пошто серија се следи,а не се гледа во тв ко теле пред шарена врата :smir:
de be barem to se znaj deka od tumur trajno tesko se leci, a i ne bese nekoj obicen tumur...taka da barem to ic ne e cudnoСеа едно друго прашење што не мислам дека е глупо...
Како што памтам јас Кранц го зема Мајкл да го лечи од креварењета од носот наследни што бева, после тоа се испостави дека го излечи, како на qроф најдоа тумор на здрав човек. :S
Скофилд, вака кога те читам - празник за очи ми е.Еве го најпростото прашање: Зашто го гледате филмо ко ви е глуп,неразбирлив,полн со мистерии и нелогичен? :uvo:
И сега кој кажа дека филмот е глуп??? :kesa:Еве го најпростото прашање: Зашто го гледате филмо ко ви е глуп,неразбирлив,полн со мистерии и нелогичен? :uvo:
А нарочито во неделно поладне,кажи а?Скофилд, вака кога те читам - празник за очи ми е.
Келерман беше жив, а само ти и Раџо знаевте.
Rock on. :music3:
Ај сега уште еднаш изгледај ја епизодата, па врати се и кажи ни пак колку сме ние глупи и како не сме ја сфатиле "поентата" на серијата, животот, смртта, небото и вселената.
Јас чекам да пишеш - па се знаеше дека Скофилд ќе умре.А нарочито во неделно поладне,кажи а?
А бе шо се замараш глеј си исселенички џубокс на прва :smir:
Уфф... Ката е одлична, ама и тука има доста згодни девојчиња... На пример, СаричкаЈас не ја гледам серијата ама колку што разбрав тој Келерман е машко, т.н. dude, а не некоја згодна актерка какo Кате наша во Лост, така да нема потреба толку при срце да го земате тоа дали погинал или не
Мала шала, сега сериозно, кој што мисли нека си каже и нека не им кажува на другите дека немаат појма, секој си има право на размислување.