Prison Break

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
А бе се од стрјучњак до стручњак кај се најдовте кај се запустивте.Ако ви е гледана серијата нема да поставувате олку глупи прашања. Radzo не се труди да им објаснуваш,пошто серија се следи,а не се гледа во тв ко теле пред шарена врата :smir:
Абе сите вие опасни хакери сте.

Исто се случи и со "Шесто сетило".
Ќе заврши филмот, ќе им се открие мистеријата и сите одма - јас знаев дека е мртов Вилис, знаев.

Little Lady

Born To Be Wild
Член од
28 октомври 2008
Мислења
339
Поени од реакции
8
Сеа едно друго прашење што не мислам дека е глупо...

Како што памтам јас Кранц го зема Мајкл да го лечи од креварењета од носот наследни што бева, после тоа се испостави дека го излечи, како на qроф најдоа тумор на здрав човек. :S
de be barem to se znaj deka od tumur trajno tesko se leci, a i ne bese nekoj obicen tumur...taka da barem to ic ne e cudno :pipi:

Член од
20 август 2007
Мислења
2.252
Поени од реакции
312
Еве го најпростото прашање: Зашто го гледате филмо ко ви е глуп,неразбирлив,полн со мистерии и нелогичен? :uvo:

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Еве го најпростото прашање: Зашто го гледате филмо ко ви е глуп,неразбирлив,полн со мистерии и нелогичен? :uvo:
Скофилд, вака кога те читам - празник за очи ми е. :)

Келерман беше жив, а само ти и Раџо знаевте.
Rock on. :music3:

Ај сега уште еднаш изгледај ја епизодата, па врати се и кажи ни пак колку сме ние глупи и како не сме ја сфатиле "поентата" на серијата, животот, смртта, небото и вселената. :)

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.009
Поени од реакции
5.664
И сега кој кажа дека филмот е глуп??? :pos: :kesa:

Член од
16 август 2007
Мислења
1.935
Поени од реакции
1.683
П.С на серијава го убија Скофилд за да не се снима веке .. инаку во Финал Бреак покажуваат како умира Мајкал .. ајт поз

Член од
20 август 2007
Мислења
2.252
Поени од реакции
312
Скофилд, вака кога те читам - празник за очи ми е. :)

Келерман беше жив, а само ти и Раџо знаевте.
Rock on. :music3:

Ај сега уште еднаш изгледај ја епизодата, па врати се и кажи ни пак колку сме ние глупи и како не сме ја сфатиле "поентата" на серијата, животот, смртта, небото и вселената. :)
А нарочито во неделно поладне,кажи а? :)

А бе шо се замараш глеј си исселенички џубокс на прва :smir:

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
А нарочито во неделно поладне,кажи а? :)

А бе шо се замараш глеј си исселенички џубокс на прва :smir:
Јас чекам да пишеш - па се знаеше дека Скофилд ќе умре.

И раџо ќе постира од Јутјуб видео од 2ра епизода 1 сезона - кога му го сечат прстот.
Секако, вие од тогаш сфативте.

Ние другите што да правиме, глупи сме за Prison Break, па еве на Lost ќе се вратиме, нема смисла. :icon_cool

П.с. ако збориме реално, ако некој не гледал Prison Break внимателно, тоа си ти.
Бидејќи секој логичен човек кој ја гледал епизодата со Келерман, ќе сфати дека они ја отвараат вратата и го решетаат.
Што во контекст со муабетите од претходниот дел од епизодата - сосема се вклопува.
А за 6th Sense-like тврдења, реков...не се важат.

Дај ми пост каде што еднаш си рекол дека е Келерман жив, пред да видиш на ТВ - решена работа :)

radzo

Man Utd!
Член од
20 јануари 2008
Мислења
696
Поени од реакции
17
Другар ме изнервираа бидејќи почнаа ептен глупи постови да пишуваат....инаку најискрено верував дека Келерман е жив,па сега секој со своето право,така и ти со своето "сакаш верувај,сакаш не" тоа е тоа поздрав:smir:

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.401
Поени од реакции
25.259
Ај прекинете со навреди и дебатирање. Ако дебатирате, дебатирајте на ниво, а не со некои такви постови.
Ако продолжите ќе ве банирам од тема.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.477
Јас не ја гледам серијата ама колку што разбрав тој Келерман е машко, т.н. dude, а не некоја згодна актерка какo Кате наша во Лост, така да нема потреба толку при срце да го земате тоа дали погинал или не :)

Мала шала, сега сериозно, кој што мисли нека си каже и нека не им кажува на другите дека немаат појма, секој си има право на размислување.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.009
Поени од реакции
5.664
Јас не ја гледам серијата ама колку што разбрав тој Келерман е машко, т.н. dude, а не некоја згодна актерка какo Кате наша во Лост, така да нема потреба толку при срце да го земате тоа дали погинал или не :)

Мала шала, сега сериозно, кој што мисли нека си каже и нека не им кажува на другите дека немаат појма, секој си има право на размислување.
Уфф... Ката е одлична, ама и тука има доста згодни девојчиња... На пример, Саричка :)

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.477
Па за нив расправајте се да му се невиди :)

P.S. три поста избришани со тешко срце, за да се врати дискусијата он-топик. Не се препуцавајте...

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.401
Поени од реакции
25.259
Ај доста зборувате за Scofield. Вратете се на серијата, типот кажува дека му е нај серијата, за него е така и точка.
Зборувајте за серијата, ако му се обраќате нему пак ќе бришам пост.

Kajgana Shop

На врв Bottom