I
Intex
Гостин
Па според тоа што го кажува Келерман, треба да е мртов.
aj провери убаво...и слушај му ги зборовите! зар ти мислеше дека е мртов?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па според тоа што го кажува Келерман, треба да е мртов.
aj провери убаво...и слушај му ги зборовите! зар ти мислеше дека е мртов?
А бе се од стрјучњак до стручњак кај се најдовте кај се запустивте.Ако ви е гледана серијата нема да поставувате олку глупи прашања. Radzo не се труди да им објаснуваш,пошто серија се следи,а не се гледа во тв ко теле пред шарена врата :smir:
Сеа едно друго прашење што не мислам дека е глупо...
Како што памтам јас Кранц го зема Мајкл да го лечи од креварењета од носот наследни што бева, после тоа се испостави дека го излечи, како на qроф најдоа тумор на здрав човек. :S
Еве го најпростото прашање: Зашто го гледате филмо ко ви е глуп,неразбирлив,полн со мистерии и нелогичен? :uvo:
И сега кој кажа дека филмот е глуп???Еве го најпростото прашање: Зашто го гледате филмо ко ви е глуп,неразбирлив,полн со мистерии и нелогичен? :uvo:
А нарочито во неделно поладне,кажи а?Скофилд, вака кога те читам - празник за очи ми е.
Келерман беше жив, а само ти и Раџо знаевте.
Rock on. :music3:
Ај сега уште еднаш изгледај ја епизодата, па врати се и кажи ни пак колку сме ние глупи и како не сме ја сфатиле "поентата" на серијата, животот, смртта, небото и вселената.![]()
А нарочито во неделно поладне,кажи а?![]()
А бе шо се замараш глеј си исселенички џубокс на прва :smir:
Јас не ја гледам серијата ама колку што разбрав тој Келерман е машко, т.н. dude, а не некоја згодна актерка какo Кате наша во Лост, така да нема потреба толку при срце да го земате тоа дали погинал или не
Мала шала, сега сериозно, кој што мисли нека си каже и нека не им кажува на другите дека немаат појма, секој си има право на размислување.