Prison Break

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.009
Поени од реакции
5.664
Мислиш како тој над тебе? :vozbud:

radzo

Man Utd!
Член од
20 јануари 2008
Мислења
696
Поени од реакции
17
aj ќе ве замолам и двајцата да престанете да тропате глупости,ако имате нешто паметно за кажување ок,ако не немој да ја тупите темата со глупи постови!

На IMDB сеуште пишува дека ќе има уште две епизоди за крај кои излегуваат на 21 јули.

Инаку го гледав само крајот од Final Break и на некој начин никаде не покажуваат како Мајкл умира, хммм... и Калерман не го покажаа како умира и на крај се појави... стварно е многу сомнително, хмммммм... :pos:

Келерман не умре...туку беше ослободен веднаш по неговото судење откако самиот си призна дека е виновен,во втора сезона!

Член од
4 февруари 2008
Мислења
102
Поени од реакции
1
Ај малце рифреш... Келерман наводно беше убиен од оперативци на "компанијата" во комбе, за после да се вратит како спасител на крајот од серијава. "Took you long enough"- ring any bells??
Туку мене чудно ми е шо нигде го немаше во The final break, нели тој стана гувернер или така нешо, ги ослободи сите, нема да биле гонети и ако беше толку силен и влијателен шон појде кај управничкава од затворов да издејствуват да ја преместат Сара? То едино не штимат али ај...:)

Член од
16 август 2007
Мислења
1.935
Поени од реакции
1.683
ако може некој торент за Final Break .. ?

radzo

Man Utd!
Член од
20 јануари 2008
Мислења
696
Поени од реакции
17
Ај малце рифреш... Келерман наводно беше убиен од оперативци на "компанијата" во комбе, за после да се вратит како спасител на крајот од серијава. "Took you long enough"- ring any bells??

aj провери убаво...и слушај му ги зборовите! зар ти мислеше дека е мртов?

ако може некој торент за Final Break .. ?
Еве ти ТУКА

Член од
4 февруари 2008
Мислења
102
Поени од реакции
1
'The highest honor was to smile when they shot you.' и типот се насмевна:). Кој воопшто мислеше дека Келерман е жив, после то шо и сврти грб на 'компанијата', а во II сезона таа беше алфа ромео и омега. :):tapp:

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.009
Поени од реакции
5.664

aj провери убаво...и слушај му ги зборовите! зар ти мислеше дека е мртов?
Зар ти мислеше дека не е мртов?
Дај не зезај, сите мислевме дека човекот е мртов.

radzo

Man Utd!
Член од
20 јануари 2008
Мислења
696
Поени од реакции
17
хахах ајде нека е така....

Член од
20 август 2007
Мислења
2.252
Поени од реакции
312
А бе се од стрјучњак до стручњак кај се најдовте кај се запустивте.Ако ви е гледана серијата нема да поставувате олку глупи прашања. Radzo не се труди да им објаснуваш,пошто серија се следи,а не се гледа во тв ко теле пред шарена врата :smir:

Член од
4 февруари 2008
Мислења
102
Поени од реакции
1
Ајде едно 'глупо' прашање: Од кај знаевте дека Келерман не е мртов??

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Ајде едно 'глупо' прашање: Од кај знаевте дека Келерман не е мртов??
Па можеби тие маскираните што пукаа во комбето во кое беше Келерман не го убиле него туку полицајците што го превезуваа...Можеби тие се биле некои негови познаници...Не знам и јас точно што да кажам поминаа неколку месеци откако ја гледав втората сезона така да....:toe::toe::toe:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.857
Поени од реакции
50.258
Сеа едно друго прашење што не мислам дека е глупо...

Како што памтам јас Кранц го зема Мајкл да го лечи од креварењета од носот наследни што бева, после тоа се испостави дека го излечи, како на qроф најдоа тумор на здрав човек. :S

Член од
4 февруари 2008
Мислења
102
Поени од реакции
1
Па можеби тие маскираните што пукаа во комбето во кое беше Келерман не го убиле него туку полицајците што го превезуваа...Можеби тие се биле некои негови познаници...Не знам и јас точно што да кажам поминаа неколку месеци откако ја гледав втората сезона така да....:toe::toe::toe:
Тоа и се случи, ама се дозна во последната епизода од 4 сезона а до тогаш не знам шо ги наведе на луѓево да знаат дека Келерман е жив.:toe:

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.009
Поени од реакции
5.664
Не бе, членот на Кајгана Scofield (не Мајкл Скофилд :pos:) знаеше дека Калерман е жив... Сега знам дека серијата не ја имам гледано милион пати како тебе, секоја епизода сум ја гледал по еднаш... ама како и секој што гледал Prison Break не очекував дека Калерман е жив иако не покажаа како умира... Истото се случува сега и со Мајкл, сите детали покажуваат дека е мртов, но ние сеуште не сме го виделе неговото мртво тело :)

Kajgana Shop

На врв Bottom