Гречен??? нааах можеби вака елегантно попунета беше ама брат више ме палат девојки како Сара. Гречен... типична пичка амери*ка Damn цензура на погрешен збор@ Saladin : Ти изгледа слабо си ја гледал серијава,ко да ти го има некој кажувано ова шо си го напиашал :uvo: најдобра риба Сара Танкреди??? Ај преслушај се ушеднаш и види таму напрај реверс на епизодите па ако сретниш некоја Гречен кажи ми да знам шо мислисш во врска со неа :smir:
Ти си знаеш,тоа е лично твое мислење,не сум ни ќар ни зијан ако ти го променам мислењето.Јас си го кажав моето :smir:Гречен??? нааах можеби вака елегантно попунета беше ама брат више ме палат девојки како Сара. Гречен... типична пичка амери*ка Damn цензура на погрешен збор
Еми фала богу, по 5 години се случва сето то, уште да плачат и свршивме работа /
Не можам да најдам ништо на нет за тие две дополнителни епизоди. Прво некој имаше постирано линк кај шо пишеше дека ќе излезат на 21 јули, сега гледам на официјалната страна на PB, пиши дека ДВД-то од 4-та сезона излегува на 2 јуни. Сега дали се содржат тие две епизоди во то ДВД не знам, не можам да најдам нигде .
Како и да е, серијата е одлична.
На imdb.com пишува дека дополнителните епизоди ,,Free,, и ,,The Old Ball and Chain,, ќе бидат прикажани на 02.06.2009, па нам ни останува само да чекамеДа не знае некој кога ке искочат дополнителните епизоди?
Држи муабетот. После неа оди Гречен, па на крајот е Сара Танкреди.Јас само ќе дополнам на мислењето за најјаки жени во серијата: Ника а.к.а. Holly Valance, 1 сезона
IMDB не е баш релевантно за серии. За филмови појќе го бива.На imdb.com пишува дека дополнителните епизоди ,,Free,, и ,,The Old Ball and Chain,, ќе бидат прикажани на 02.06.2009, па нам ни останува само да чекаме