*LittLe heart*
*најубави очи-ЗЕЛЕНИ*
- Член од
- 14 јануари 2008
- Мислења
- 751
- Поени од реакции
- 289
Јас се извинувам, но емоции што да правам посилно е од менеЌе те печи Џимеј
Јас се извинувам, но емоции што да правам посилно е од менеЌе те печи Џимеј
Серијава е нешто феноменално...Штета што заврши вака со неочекуваната смрт на Мајкл, цела серија беше најзакон мозок и на крајот умре човекот не е фер. САКАМ УШТЕ!!!
Дадов опомена овдеУбав крај ама па не е фер умре мајкл:cry:.Ќе ми недостига серијава дефинитивно најдобрата што сум ја гледала до сега
Ахм, некој пишит изгледа само на последна страна пред да прочитат на претпоследна или слично.Ќе те печи Џимеј
Еве ти и тебе црвен картон.Серијава е нешто феноменално...Штета што заврши вака со неочекуваната смрт на Мајкл, цела серија беше најзакон мозок и на крајот умре човекот не е фер. САКАМ УШТЕ!!!
Ова немат врска.Јас се извинувам, но емоции што да правам посилно е од мене
Еве во 94та минутес, и тебе црвен картон.Крајот ја извади 3 и 4-тата сезона (оти беа срање). Ту мајката таман си помислив дека имаме замена за Чак Норис, олицетворен во Wentworth Earl Miller III а.к.а Мајкл Сколфилд, кога тој изненади во 93 минута и умре.:nesvest:
Шалата на страна ама крајот ме остави без здив, сум немал такво чувство целиот мој живот, како кога го видов името на надгробната плоча.
Јас се извинувам што не видов на време да ги прикријам спојлерите, од вчера од 18 часот неможев да дојдам до компјутер.Јас не ја догледав серијата , денес ми се симнаа, а ти си нај јакиот фраер на форум зошто сите други се глупи дека не го пишаа крајот, нели?
Стварно сте ко од градинка пуштени.
Првин картоните, еве сега и спојлерите.А да ги направиш со спојлери сега пред да се разбудат и другиве )
Нема зошто да се извинуваш ти, убаво беше нагласено и затоа и ја отворив темата да видам какви се реакциите, не очекував таков пост, искрено дамла ме удри, колку и да се совршени последните епизоди не е фино чувство дека однапред го знам крајот.Јас се извинувам што не видов на време да ги прикријам спојлерите, од вчера од 18 часот неможев да дојдам до компјутер.
:helou:
Ајде сега - што ја отвараш темата кога има нова епизода.Јас не ја догледав серијата , денес ми се симнаа, а ти си нај јакиот фраер на форум зошто сите други се глупи дека не го пишаа крајот, нели?
Стварно сте ко од градинка пуштени.
Ама па и тие шо се иссилија да напишат спојлери можеа да прочитаат една страна поназад шо напиша Џимеј, а не одма реплај на последната страница.Ајде сега - што ја отвараш темата кога има нова епизода.
Сама си го бараш, факт е тоа.
Јас бев да нема спојлер тагови кај сериите, едноставно ако јас гледам Lost, нема што да ја отварам темата во четврток, кога знам дека има нова епизода.
Они се криви, не дека не, непочитување на правилата.
Ама вие сами па си го барате значи
Ајде сега - што ја отвараш темата кога има нова епизода.
Сама си го бараш, факт е тоа.
Јас бев да нема спојлер тагови кај сериите, едноставно ако јас гледам Lost, нема што да ја отварам темата во четврток, кога знам дека има нова епизода.
Они се криви, не дека не, непочитување на правилата.
Ама вие сами па си го барате значи
Види, јас реков дека они се криви.Kај ќе е цитат ако не е контра :icon_bigg.
Ја отворив зошто знаев дека беше нагласено за спојлери, значи твојот факт е малку неизвесен. Факт е дека си го барам кога знам дека е отворена можноста се да прочитам, но неможеш да кажеш дека е факт кога има луѓе што не научиле дека постојат правила (било на форум било поинаку).
Али добро, го нагласи моментот дека ние сме си криви, умниот ти