Ова никогаш досега не сум го видел во епизода од Призон Брејк. Може тогаш сум спиел кога било ова. Извини Апокалипто.Тадаам... 15-та епизода 4-та сезона:
Одамна гледавме, ти ги гледаше пред 2 дена, така да не памтиме се што се случуваше низ епизодите.Нп, ама изгледа не си спиел само ти ))
Абе ако сака некој ќе му шпратам директен линк за симнување и гледање. Јас веќе ја изгледав новата епизода.Ајмо дроги-моги изволтеееее.....
НАПОМЕНА: Торентов е исклучиво за регистрирани членови на Zamunda :smir:
Да се претплатиш кај мене ти другар :baeh:. МајтапМоже некој да ми прати торрент линк виа ПП? Thnx in advance
Taa е, симни ја, и после неа уште неколку епизоди и тука е крајот.Најновата епизода од 4-та сезона е 17 така? Или можеби сум грешка? Пошто ги изгледав сите епизоди од 4та сезона уште некаде Ноември - Декември месец и сега не сум баш во тек со филмот немам претстава која епизода е најновата...Ја слегнувам 17та епизода од торент ако не е таа новата кажете, сега баш гледам дека и 18та епизода има...Ги имате на 0.arenabg.com и многу брзо се слегнува а и на zamunda.net ги има мислам :helou:
18 е најнова, и има уште 6 епизоди до крајот...Најновата епизода од 4-та сезона е 17 така? Или можеби сум грешка? Пошто ги изгледав сите епизоди од 4та сезона уште некаде Ноември - Декември месец и сега не сум баш во тек со филмот немам претстава која епизода е најновата...Ја слегнувам 17та епизода од торент ако не е таа новата кажете, сега баш гледам дека и 18та епизода има...Ги имате на 0.arenabg.com и многу брзо се слегнува а и на zamunda.net ги има мислам :helou: