Prison Break

• Креатор на темата Креатор на темата DarkAvenger
  • Време на започнување Време на започнување
Сега ќе оделе во друга насока, жена затвореник ќе бегала од затвор, тоа треба да е интересно :icon_lol: Читав пред некој ден, ако го најдам изворот ќе го постирам

а Мајкл и компанија ќе живеат среќно или ќе и помагаат на жената?

Сега ќе оделе во друга насока, жена затвореник ќе бегала од затвор, тоа треба да е интересно :icon_lol: Читав пред некој ден, ако го најдам изворот ќе го постирам

aиаиаиаиа КАРАМБАА!!!!

coraima30.jpg

:icon_lol:

Тие планови се откажани одамна. Фокс нарача седум нови пилоти за да пополни празнинва од 2-3 серии. Ниту една од тие седум пилоти не беше спиноф на Prison Break. Така да веќе нема надеж дека ќе се сними овој спин-оф.

2ра сезона ќе ја завршам.. 2 ден ми е, еве. :icon_lol:

4та излезена е цела бе?

Фала момци, барем ќе можам да се вратам на друштвениот живот, малку од малку.
Серијава е зараза, секој крај на епизода е феноменален, што едвај чекам да ја пуштам следната. :)

Фала момци, барем ќе можам да се вратам на друштвениот живот, малку од малку.
Серијава е зараза, секој крај на епизода е феноменален, што едвај чекам да ја пуштам следната. :)

Ќе те разочарам, ама дури не ја изгледаш цела, нема да ти се станва од пред компјутер/телевизор :)

Јас првите две сезони ги изгледав во 5 дена, единствената пауза ми беше само за јадење :)

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Битно живна темава, како што кажав погоре шпекулација беше :icon_lol:

Me oпседна серијава, едвај чекам да ја гледам новата епизода. Ме нервира што толку време помина од последната.

Me oпседна серијава, едвај чекам да ја гледам новата епизода. Ме нервира што толку време помина од последната.
Уф... јас веќе се зафатив со Лост и 24, а почна да ми недостасува и Призон Брејков:).
Супер серија, само последнава епизода ме разочара... Сукре си оди, Мајкл и Линколн, те на една страна, па во другава епизода на друга страна... Малку ко шпанска серија последниве 2-3 епизоди беа...

А каде е Paul Kellerman:(. Лик што најмногу ми фали.

Ej, да. Типот добар беше, интересна улога имаше, а ме изненади со постапката со судот.
Добри пресврти има серијава:vozbud:

И да, жал ми беше цајканот што загина.

Зараза,опсесија ....ептен те опседнува.Ја гледал некој 4тата сезона?:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom