Prison Break

• Креатор на темата Креатор на темата DarkAvenger
  • Време на започнување Време на започнување
Туку... како стои работата заврши 4-та сезона - почна 5-та или уште 4-та :) и колку епизоди се :)

Jaс не сум видол ништо од 4та. Чекам цела да излезе и за еден/два дена да ја изгледам. Така ми е послатко. :D

Бидејќи немам многу гледано од серијава на еден од сајтовите пишуваше дека и Македонија ја откупила серијата ама пишуваше Macedonian TV. Дали некој од вас поискусниве знае која тв ја купила кај нас за да ја глеам раат? Тенкс однапред :helou:
Сител ја откупи :smir:

Лелеее петооооок нека доаѓа побрзо!!!! А дали знае некој дали со овие неколку епизоди ќе заврши 4та сезона или ќе има и 5та сезона?

Па да логично е, нема веќе од кој затвор да бегаат:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

На www.tv.com пиши дека ќе има 5-та сезона. Излезено е и името на епизодата. :)

Не пиши само кога ќе се емитува. :)

Уште осум епизоди и завршува серијата. Откажан е буџетот на серијата, што значи дека нема да има следна сезона. Последната епизода се вика Free.

И јас мислев дека ќе ги чекам последните епизоди за да ја изгледам цела 5 одеднаш ама не успеав, одамна ги изгледав па сега ќе се задоволам само со овие 8.

Лично мислам дека доволно ќе бидат, ептен ќе се изгуби убавината на серијата ако продолжат да ја прават ко шпанска серија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom