Prison Break

• Креатор на темата Креатор на темата DarkAvenger
  • Време на започнување Време на започнување
28 дена издржете браќа и сестри. тамам почнав да подазаборавам ја видов темава. што ли ќе се случи, кај го однесоа Мајкл...
и да kpbKENGUR, ќе киднат:wink:
aaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrggggggggghhhhhh!
заштооооооо отвориииииииииииииииииииииииииииив!!!
ја иам среќа, на почеток сум -)) иам уште за гледање. муахахахахах
само, скршив филм сеа шо видов ова. -(
ај, се глеаме коа ќе ги изгледам на темава -)

па нели у јануари ке излезе 9та епизода 3та сезона???????????хм кој ке чека добра серија

па нели у јануари ке излезе 9та епизода 3та сезона???????????

Па викаат дека ке искачале секоја недела по една
Иначе само што ја догледав втора сезона и се нервирам што му требаше да паѓа пак у затвор ке си објаснеа убаво кој е крив за Кинезот смрдлив што го испуца оваа.
Утре ги симињам 3та 8те епизоди осеќам дека во ист затвор се Скофилд,Махоун Белик и Т-Бег ментишот ке има екцеси ке се удружат гарант
И едно прашање Сукре умре ли на улицата кога падна??

па нели у јануари ке излезе 9та епизода 3та сезона???????????хм кој ке чека добра серија

Да нова епизода на Prison Break е најавена на 14.01.2008 понеделник :)

а тоа е за 24D:19h:09m:20s :helou:

Sea pocnav da ja gledam Prison Break... bas od prva sezona i mozam da kazam deka mi dojde vo najdobro vreme, sega koga poveketo serii se prekinati poradi strajkot, prison break ja gledam po 3-4 epizodi dnevno. Zakon serija.

Нема да биде однесен никаде - но ке го оставаат надвор од затворот во некаква стаклена "кутиа" со тоа сто ке го гледаат 24/7 све сто прави .. тоа е све сто знам за 9 епизода

Lele kje bide jaka 9 epizoda... Se nadevam deka ke go popravi vpecatokot za 2 i 3 sezona do sega. Spored mene 1 sezona bese top, najdobra. So se odnesuva do serijata eve spoileri:

Ep. 9
Michael finds himself in solitary confinement and must talk his way out. His interlocutor: Sona’s new commanding officer. Susan B. finds a way to keep Linc motivated. Lang has a parting gift for Mahone. Sucre makes another delivery to Sona and Susan B. makes him an offer.T-Bag makes Whistler an offer and Sofia confronts him. Bellick’s refusal to mop up a mess puts him in a very messy situation. A mysterious American woman travels to Panama to see Michael.

Ep.10
Michael receives a visit from a mysterious woman before heading back to shore up the escape tunnel. And T-Bag enlists Bellick to display his gladiatorial skills once again, as the battle between Lechero and Sammy for control of Sona comes to a head. Meanwhile, in Panama City, Linc does a computer search on “Gary Miller,” and Sucre has two meetings with Susan B.

A najiritantna licnost vo sezonava mi e ovaa Susan B... Pa kako mozese glavata da i ja odsece na Sara?! I uste me interesira koj vusnost e glavniot na The Company.. onoj sto pisuva, namesto da zboruva. Mislam deka ponatamu ke go razotkrijat i nego.

Леле едвај чекам 14ти да дојдееее!!!

So netrpenie cekam da dojde 14 da ja gleedam serijata pak

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom