Prison Break

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.548
Поени од реакции
2.737
a znae nekoj dali ima makedonski prevod za 10-11 epizoda
Кај ја најде сега ти 11 епизода жити се.Таа уште не е излезена.А за македонски превод за Присн Бреак се многу ретки знам само дека за првата и втората епизода од 3 сезона сум видел македонски превод за се друго е хрватски.Биди среќен и тој превод што го имаме.

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
a znae nekoj dali ima makedonski prevod za 10-11 epizoda
Аман бе превод. Пола филм е во зборањето и во играта на зборови. Добар дел од фразите на македонски, српски или било кој друг јазик ја губат вредноста.

Член од
4 јуни 2007
Мислења
2.885
Поени од реакции
189
Ejjj bas me interesira so ima vo belata aktovka sto ja pronajde Sofia.. Ke razotkrie mnogu raboti mislam. A i ako se sluci takvo nesto garant Sucre ke zataska nesto po naredba na Susan B. poradi toa sto ja imaat Maricruz na nisan.

klime7

vending
Член од
6 ноември 2007
Мислења
1.241
Поени од реакции
52
Добро е сега тоа што Мајкл се чувствува како дома :) во Сона(Сами го нема веќе) , сега ќе може да го испланира најсовршеното бегство досега.

Мислам дека во ова бегство ќе извиси Т-Баг (и редно е), тој некако ми изгледа "најцрна овца" од сите.Ајде дајте коментари за тоа кој ќе успее да излезе жив од Сона (се разбира заедно со Мајкл и Вислер)

П.С. за жал ќе треба да чекаме 2 недели, следната епизода се враќа на 4 Фебруари :(

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.548
Поени од реакции
2.737
Добро е сега тоа што Мајкл се чувствува како дома :) во Сона(Сами го нема веќе) , сега ќе може да го испланира најсовршеното бегство досега.

Мислам дека во ова бегство ќе извиси Т-Баг (и редно е), тој некако ми изгледа "најцрна овца" од сите.Ајде дајте коментари за тоа кој ќе успее да излезе жив од Сона (се разбира заедно со Мајкл и Вислер)

П.С. за жал ќе треба да чекаме 2 недели, следната епизода се враќа на 4 Фебруари :(
Аман бе у пи*ку матер више две епизоди ке изгледам на мира и одма паузи од две недели а да кажеш поубаво зошто две недели пауза овака?

Може има негативна улога али дефинитивно е фаца Т-Баг во серијата навистина добро ја глуми неговата улога што во некој моменти не знаеш на која страна е.Али дефинитивно е закон човекот.

Акаша

Hydra
Член од
28 мај 2006
Мислења
1.684
Поени од реакции
128
Зашто бе дури две недели , аман веке јас викам да почнат да ги дават еднач месечно :|

klime7

vending
Член од
6 ноември 2007
Мислења
1.241
Поени од реакции
52
Може има негативна улога али дефинитивно е фаца Т-Баг во серијата навистина добро ја глуми неговата улога што во некој моменти не знаеш на која страна е.Али дефинитивно е закон човекот.
Потолно се согласувам, прав човек е за неговата улога

Член од
28 јануари 2007
Мислења
259
Поени од реакции
4
Добра епизода...али кој ќе чека до 2ри...ААААААААА!!!! Неможам да изджам :)

Ted Dettman4e

Real Optimist
Член од
25 јуни 2007
Мислења
1.697
Поени од реакции
56
А бе не знам кај читав, дали беше на некоја страна, серијата ќе била во 6 сезони!?!Да не знае некој нешто повеќе???!

Член од
18 март 2007
Мислења
570
Поени од реакции
78
ама ИЧ немам желба да продолжам со серијава, не знам зашто... застанав негде на 6 или 7-ма епизода од трета сезона... и не ми се гледа веќе, досадна стана.
првата беше бомба, втората исто јака... а третава... затупија

klime7

vending
Член од
6 ноември 2007
Мислења
1.241
Поени од реакции
52
ама ИЧ немам желба да продолжам со серијава, не знам зашто... застанав негде на 6 или 7-ма епизода од трета сезона... и не ми се гледа веќе, досадна стана.
првата беше бомба, втората исто јака... а третава... затупија
Продолжи да ги гледаш епизодиве шо се снимани по Нова Година топ се, нема да зажалиш за изгубеното време, верувај ми :)
Дури сега почнуват заплетот на сезонава!!!

Попај

Буржоазија
Член од
10 јуни 2006
Мислења
699
Поени од реакции
9
Иам другар шо ја има глеано до 21 епизода од 2ра сезона, вика закон е..
Јас ги изгледав двете сезони,сега ќе почнам да ја гледам и третата,мислам дека не е цела сезона излезена,ама ќе се слегнува полека полека.Иначе филмот е закон досега нависоко рангиран,повисоко од Lord of the rings.Малку почна да ме нервира во средина на втора сезона,се заглавуват нешто,но потоа ја управија работата малку,сега од третата незнам што ќе се случи,но знам дека тие што останаа живи повторно ќе се вратат во затвор освен Линколн.

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
сега ќе почнам да ја гледам и третата,мислам дека не е цела сезона излезена,ама ќе се слегнува полека полека.
мислам дека е излезена до 10 епизода од третата сезона... на почетокот на февруари ќе е премиерата на 11...:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom