- Член од
- 13 февруари 2007
- Мислења
- 131
- Поени од реакции
- 4
a znae nekoj dali ima makedonski prevod za 10-11 epizoda
Кај ја најде сега ти 11 епизода жити се.Таа уште не е излезена.А за македонски превод за Присн Бреак се многу ретки знам само дека за првата и втората епизода од 3 сезона сум видел македонски превод за се друго е хрватски.Биди среќен и тој превод што го имаме.a znae nekoj dali ima makedonski prevod za 10-11 epizoda
Аман бе превод. Пола филм е во зборањето и во играта на зборови. Добар дел од фразите на македонски, српски или било кој друг јазик ја губат вредноста.a znae nekoj dali ima makedonski prevod za 10-11 epizoda
Аман бе у пи*ку матер више две епизоди ке изгледам на мира и одма паузи од две недели а да кажеш поубаво зошто две недели пауза овака?Добро е сега тоа што Мајкл се чувствува како дома во Сона(Сами го нема веќе) , сега ќе може да го испланира најсовршеното бегство досега.
Мислам дека во ова бегство ќе извиси Т-Баг (и редно е), тој некако ми изгледа "најцрна овца" од сите.Ајде дајте коментари за тоа кој ќе успее да излезе жив од Сона (се разбира заедно со Мајкл и Вислер)
П.С. за жал ќе треба да чекаме 2 недели, следната епизода се враќа на 4 Фебруари
Потолно се согласувам, прав човек е за неговата улогаМоже има негативна улога али дефинитивно е фаца Т-Баг во серијата навистина добро ја глуми неговата улога што во некој моменти не знаеш на која страна е.Али дефинитивно е закон човекот.
Продолжи да ги гледаш епизодиве шо се снимани по Нова Година топ се, нема да зажалиш за изгубеното време, верувај миама ИЧ немам желба да продолжам со серијава, не знам зашто... застанав негде на 6 или 7-ма епизода од трета сезона... и не ми се гледа веќе, досадна стана.
првата беше бомба, втората исто јака... а третава... затупија
Јас ги изгледав двете сезони,сега ќе почнам да ја гледам и третата,мислам дека не е цела сезона излезена,ама ќе се слегнува полека полека.Иначе филмот е закон досега нависоко рангиран,повисоко од Lord of the rings.Малку почна да ме нервира во средина на втора сезона,се заглавуват нешто,но потоа ја управија работата малку,сега од третата незнам што ќе се случи,но знам дека тие што останаа живи повторно ќе се вратат во затвор освен Линколн.Иам другар шо ја има глеано до 21 епизода од 2ра сезона, вика закон е..
мислам дека е излезена до 10 епизода од третата сезона... на почетокот на февруари ќе е премиерата на 11...:smir:сега ќе почнам да ја гледам и третата,мислам дека не е цела сезона излезена,ама ќе се слегнува полека полека.