Prison Break

• Креатор на темата Креатор на темата DarkAvenger
  • Време на започнување Време на започнување
28 дена издржете браќа и сестри. тамам почнав да подазаборавам ја видов темава. што ли ќе се случи, кај го однесоа Мајкл...
и да kpbKENGUR, ќе киднат:wink:
aaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrggggggggghhhhhh!
заштооооооо отвориииииииииииииииииииииииииииив!!!
ја иам среќа, на почеток сум -)) иам уште за гледање. муахахахахах
само, скршив филм сеа шо видов ова. -(
ај, се глеаме коа ќе ги изгледам на темава -)

па нели у јануари ке излезе 9та епизода 3та сезона???????????хм кој ке чека добра серија

па нели у јануари ке излезе 9та епизода 3та сезона???????????

Па викаат дека ке искачале секоја недела по една
Иначе само што ја догледав втора сезона и се нервирам што му требаше да паѓа пак у затвор ке си објаснеа убаво кој е крив за Кинезот смрдлив што го испуца оваа.
Утре ги симињам 3та 8те епизоди осеќам дека во ист затвор се Скофилд,Махоун Белик и Т-Бег ментишот ке има екцеси ке се удружат гарант
И едно прашање Сукре умре ли на улицата кога падна??

па нели у јануари ке излезе 9та епизода 3та сезона???????????хм кој ке чека добра серија

Да нова епизода на Prison Break е најавена на 14.01.2008 понеделник :)

а тоа е за 24D:19h:09m:20s :helou:

Sea pocnav da ja gledam Prison Break... bas od prva sezona i mozam da kazam deka mi dojde vo najdobro vreme, sega koga poveketo serii se prekinati poradi strajkot, prison break ja gledam po 3-4 epizodi dnevno. Zakon serija.

Нема да биде однесен никаде - но ке го оставаат надвор од затворот во некаква стаклена "кутиа" со тоа сто ке го гледаат 24/7 све сто прави .. тоа е све сто знам за 9 епизода

Lele kje bide jaka 9 epizoda... Se nadevam deka ke go popravi vpecatokot za 2 i 3 sezona do sega. Spored mene 1 sezona bese top, najdobra. So se odnesuva do serijata eve spoileri:

Ep. 9
Michael finds himself in solitary confinement and must talk his way out. His interlocutor: Sona’s new commanding officer. Susan B. finds a way to keep Linc motivated. Lang has a parting gift for Mahone. Sucre makes another delivery to Sona and Susan B. makes him an offer.T-Bag makes Whistler an offer and Sofia confronts him. Bellick’s refusal to mop up a mess puts him in a very messy situation. A mysterious American woman travels to Panama to see Michael.

Ep.10
Michael receives a visit from a mysterious woman before heading back to shore up the escape tunnel. And T-Bag enlists Bellick to display his gladiatorial skills once again, as the battle between Lechero and Sammy for control of Sona comes to a head. Meanwhile, in Panama City, Linc does a computer search on “Gary Miller,” and Sucre has two meetings with Susan B.

A najiritantna licnost vo sezonava mi e ovaa Susan B... Pa kako mozese glavata da i ja odsece na Sara?! I uste me interesira koj vusnost e glavniot na The Company.. onoj sto pisuva, namesto da zboruva. Mislam deka ponatamu ke go razotkrijat i nego.

Леле едвај чекам 14ти да дојдееее!!!

So netrpenie cekam da dojde 14 da ja gleedam serijata pak

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom