P
PoisonLady
Гостин
Сакам Швајнштајгер да си замине од Баерн.Порано многу го сакав а сега не можам да го поднесам! Уфффффф :nerv:
^ За Гомез отсекогаш кажувам дека мора да му се даде шанса да се разигра. Еве гледаме малку по малку си влегува во форма.
Отсутноста на Клосе мислам дека нема да се осети, и така не дава голови за нас, нека се чува за Германија.
Шала на страна, не е на арно тргнато со повредиве, еден по еден си седнуваат в болница. Уште два-тројца и на Арсенал ќе почниме да личиме.
п.с Хановер мора да го тепаме, лани го торпедиравме 7:0, годинава и со 1:0 ќе бидам презадоволен.
--- надополнето ---
Абе нели вБомел беше повреден? Играл против Шведска.
A zosto ne go sakas nasiot najdobar igrac ?? Pa toj ako si otide dali znaes deka na sekoj natprevar ke primime po 3 gola kako minimala ako ne e toj vo sredina da pokriva neznam sto bi ni se izdesilo .Сакам Швајнштајгер да си замине од Баерн.Порано многу го сакав а сега не можам да го поднесам! Уфффффф :nerv:
А поради која причина не можеш да го поднесеш и сакаш да си замине? Не ми е јасно како може да не го поднесуваш Швајни, кога е дете на Баерн, го сака клубот од се срце, и сака да остане до крајот на кариерата во Баерн, дефинитивно нема да биде како Балак. А од друга страна па последниве две сезони е во неверојатна форма, и го бараат многу клубови, но од управата не ни сакаат да чујат за негово продавање. А и најверните навивачи на Баерн би биле против негово продавање, Швајни е без сомневање еден од најпопуларните и најценетите играчи меѓу навивачите на Баерн.Сакам Швајнштајгер да си замине од Баерн.Порано многу го сакав а сега не можам да го поднесам! Уфффффф :nerv:
Заборавив да пишам и Бекенбауер не отпишува од титулата и според гоал.цом сме биле заинтересирани за Хеитинга од Евертон_JIGSAW_ напиша:"You have to do something with the ball. Knocking the ball about from side to side and then back to the goalkeeper is not the meaning of possession."-Бекенбауер
Е ова треба да му го кажат во фаца на ЛВГ и да сфати конечно, не да ми се фали заедно со Ван Бомел дека Баерн доминирал во играта и имал 70% посед.
Јас колку што прочитав Бекенбауер за зимскиот дел отпиша прво место (што е логично), а не за на крај.Заборавив да пишам и Бекенбауер не отпишува од титулата и според гоал.цом сме биле заинтересирани за Хеитинга од Евертон
potpolno istoСакам Швајнштајгер да си замине од Баерн.Порано многу го сакав а сега не можам да го поднесам! Уфффффф :nerv:
Ти девојче не знаеш што сакаш :pos2:Сакам Швајнштајгер да си замине од Баерн.Порано многу го сакав а сега не можам да го поднесам! Уфффффф :nerv:
Ни ти младо момче......potpolno isto
Јас СЕКОГАШ знам што сакам а што НЕ сакам (во случајов тоа е Швајнштајгер)Ти девојче не знаеш што сакаш :pos2:
--- надополнето ---
Ни ти младо момче......
--- надополнето ---
Ама ако не го сакате дајте ни го нас!!!!!!!!!!
Не се секирај ти,јас знам дека Милан не го сакам!!! :bip:Ги заебал дилерот изглеа па трипаат сеа,нека си отиде Швајнштајгер па тек тогаш да ве видам како ке плачете(без навреда,али женските фанови никад не знаеле што сакаат!)
Затоа што многу почна да се занесува во последно време а и сезонава е под моите (големи)очекувања. Има и други причини но овој пат нема да ги спомнам.A zosto ne go sakas nasiot najdobar igrac ?? Pa toj ako si otide dali znaes deka na sekoj natprevar ke primime po 3 gola kako minimala ako ne e toj vo sredina da pokriva neznam sto bi ni se izdesilo .
Со погрешна девојка се закачаш :pos2:Ги заебал дилерот изглеа па трипаат сеа,нека си отиде Швајнштајгер па тек тогаш да ве видам како ке плачете(без навреда,али женските фанови никад не знаеле што сакаат!)
Дај Боже Дај Боже!!!Никуч оти бе не го даваш???? Трампа 40 милиончиња + Поулсен??Јас СЕКОГАШ знам што сакам а што НЕ сакам (во случајов тоа е Швајнштајгер)
Никола_пп не го дава!
--- надополнето ---
Не се секирај ти,јас знам дека Милан не го сакам!!! :bip:
--- надополнето ---
Затоа што многу почна да се занесува во последно време а и сезонава е под моите (големи)очекувања. Има и други причини но овој пат нема да ги спомнам.