Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Ни крив ни должен ќе го наебеш во муабетов :pos2:

Инаку што се однесув до мене: до пред 3 сезони викав дека на точак ако треба ќе го изнесам од Минхен и ќе му доплатам на тој што ќе го змеме зш мислев ќе заврши или како Полди/Клосе (репрезентација топ, клуб нигде) или како некој од оние „таленти“ кои никогаш не дозреаа ала Рикен или Дајслер (пу пу). Арно ама сега не го давам ни за три оки злато. Не само што одигра ѕверска сезона лани и реално оваа сезона е единствен кој до некаде игра како што треба (еве покрај Бут нека биде). Освен тоа веќе степенот на идентификација со Баерн на Швајни и Лам и сега Милер, Бади и компанија е огромен. „Наши деца“ се и ќе останат наши - нема мрдање!

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Rabotava vo klubot stanuva se poseriozna decki go osekam toa , sto koj kurac ke e Heitinga ne mi e jasno , so heitinga ne se osvojuva LS ili domasno prvenstvo !!!

A i ne mi e jasno zosto pocnaa nekoj da plukaat po Schweini ?

--- надополнето ---

Jas Schweini ni za Cristiano Ronaldo ne bi go dal !

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.799
Поени од реакции
12.176
^ Еј еј, уште малку и обратен ќе испаднам во муабетов.:)
Извини брату ама другарка ти така те претстави :pos2:.......
Да не мислеше : Жена му на Швајни е за тебе исто што и Демикелис за неа????

P

PoisonLady

Гостин
Ни крив ни должен ќе го наебеш во муабетов :pos2:

Инаку што се однесув до мене: до пред 3 сезони викав дека на точак ако треба ќе го изнесам од Минхен и ќе му доплатам на тој што ќе го змеме зш мислев ќе заврши или како Полди/Клосе (репрезентација топ, клуб нигде) или како некој од оние „таленти“ кои никогаш не дозреаа ала Рикен или Дајслер (пу пу). Арно ама сега не го давам ни за три оки злато. Не само што одигра ѕверска сезона лани и реално оваа сезона е единствен кој до некаде игра како што треба (еве покрај Бут нека биде). Освен тоа веќе степенот на идентификација со Баерн на Швајни и Лам и сега Милер, Бади и компанија е огромен. „Наши деца“ се и ќе останат наши - нема мрдање!
Кога го пишав тоа за Швајни,баш на тебе и на овие твои зборови ми текна.Памтам дека тогаш јас бев една од ретките (можеби и единствена) што не сакаше да го вози на точак.:pos:
Ама сега работите се сменија :toe:

--- надополнето ---

Извини брату ама другарка ти така те претстави :pos2:.......
Да не мислеше : Жена му на Швајни е за тебе исто што и Демикелис за неа????
Не мислев тоа ама очигледно не си ме сфатил.
Сакав да речам дека како што на мене Демикелис ми е омилен фудбалер (значи ко играч зборам),така на Никола му е Швајни ( а не дека он го манијачи него) :pos:

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.799
Поени од реакции
12.176
[/COLOR]
Не мислев тоа ама очигледно не си ме сфатил.
Сакав да речам дека како што на мене Демикелис ми е омилен фудбалер (значи ко играч зборам),така на Никола му е Швајни ( а не дека он го манијачи него) :pos:
Те сфатив без гајле....само се пошегував на сметка на Николче (бесплатно било) :pos2:

--- надополнето ---

Боби[Мкд];3832162 напиша:
Шо муабети прајте бе:nesvest:, ко да читам фан клуб Милан. Не бидеете дечиња.

Него, си го имаат овие со КНВБ.:pos:

http://www.goal.com/en/news/15/germany/2010/10/14/2165384/bayern-president-uli-hoeness-hits-out-at-knvb-over-mark-van
Не си го барај сега и ти.....него да не бидам офтопик со кој играте наредна???

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.799
Поени од реакции
12.176
aaaaaaa готово.......добиена е сега.....штом ти си оптимист...добиена е :wink:

Н

'Никола'

Гостин
^ Море зато јас икам цел ден, овде дискусија за мене сте отвориле ц ц ц..:)
Значи да сумираме,

Швајни не го даваме ни за три кофи злато,
Хановер го тепаме в сабота, онака лежарно,
управава повторно во војна со Холандија,
и......и не знам друго не ми текнува..

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.799
Поени од реакции
12.176
Е арно де......славен ќе станеш :pos2:
1.Четири кофи ќе ви дадеме(од оние поголемите)
2.Ќе тепате
3.Опасна управа имате
4.Одмори се брату......заеби ова политикиве и одмори си ја главата....други нека се замараат со тоа

Н

'Никола'

Гостин
^ Брат бегам јас од славата, не се согласуваме некако со неа.:)

Заеби тоа, да пишам нешто за повредиве кои зачестија во тимов (несекојдневна ситуација).
Сега читав на официјалната и видов дека имаме 11 повредени. Па да фатиме со ред :

Брено - се повреди додека беше на позајмица во Нирнберг, скинати лигаменти;
Робен - се повреди на Светсково (или пред тоа, па играл со повреда, така некако беше), и до Јануари нема да го гледаме;
Алаба - појма немам кога се повреди и што му е повредено, но и тој се брои;
Рибери - на мечот со Хофенхајм, лошо зназна при еден шут и се очекува некаде во Ноември неговото враќање;
Олиќ - го скршил носот, не знам кога (најверојатно на пријателскава за Хрватска што ја играше) и можно е да заигра в сабота;
Швајнштајгер - на мечот со Дортмунд, нешто со стапалото, и тој е можно да заигра в сабота;
вБомел - не знам што му е, еднаш прочитав дека се повредил и дека нашиве го барале да се врати во Минхен тие да го лечат, потоа другиот ден го видов како играше против Шведска, па после тоа пак читам дека се повредил, така да абер немам за него што е како е;
вБајтен - на последнава за Белгија, нешто проблеми со грбот имал;
Контенто - и тој од поодамна е повреден, и мислам дека уште месец-два ќе отсуствува;
Клосе - на последнава против Казахстан и тој скинал конци;
И за крај некојси Сателмајер - појма неам кој е, а камоли па што му е, ама важно на официјалната го бројат како повреден, така да тој е 11тиот.:)

Alex_DarklorD

Der Kaiser
Член од
1 октомври 2008
Мислења
298
Поени од реакции
8
leleeee i heitinga zapnale da go zimaat..... pa sto ke prajme bre nie , obratno na allstar odbrana?!(so iskl na Lahm ofc)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom