LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
Синот на Џек се кладам дека го слушал бендот на Чарли, кога Џек го праша што музика слуша и овој му одговори "Не ги знаеш".
Btw, кое е детето што го глуми син му? Познато ми е.

Мене па, епизодава не ми беше ништо посебно. Па знаевме дека Џејкоб е главен. Сеа јес да апаратот со стаклото е закон да го имам дома :) али ништо ново не се откри.

Не очекував дека Џек ќе има син, а интересен беше и делот со Клер.

Кога Хуго и Џек го најдоа инхалаторчето за астма, дали Хуго рече дека и припаѓа на Шенон или ми се причини?

Кога Хуго и Џек го најдоа инхалаторчето за астма, дали Хуго рече дека и припаѓа на Шенон или ми се причини?

Да да, на Шенон бил, така рече. Беа пред пештерите нели.

Луѓе, на десната страна е лузната. Застанете пред огледало и ќе видите дека Џек е опулен на неговата десна страна.

1 сезона
2 епизода - Кејт
3 епизода - Лок
4 епизода - Џек
5 eпизода - Сан и Џин

6 сезона
2 епизода - Кејт
3 епизода - Лок
4 епизода - Џек
5 епизода - Сан и Џин.

Едит- и покрај насловот на следната епизода Sundown, Саид е во фокусот на епизодата...

И едно прашање... Дали и вам ви се случува да ОДВАЈ ЧЕКАТЕ да завршат сцените вон островот, односно да не ви е воопшто ни гајле што се случува? Пошо, let's face it, 4 сезони ни кажуваја за нивното минато, за whoosh, да го гледаме одново сеа.

Според извор на DarkUFO кој ги имал видено/прочитано сценаријата за привте 9 епизоди, "Lighthouse" се наоѓа на 6. место.

http://www.spoilertv.co.uk/forum/viewtopic.php?f=17&t=16629 напиша:
A few months back, DarkUFO asked his sources who had seen or read the scripts for the first 9 episodes to rate them, and "Lighthouse" came in at #6 out of 9, with an average score of 8.75 out of 10 points.

не ни кажаа што имат на 108 степени на огледалото .

и за ова flashsideways би требало то да е објаснување
што би се случувало ако експлодирала бомбата а што
ако не експлодирала бомбата .

Луѓе, на десната страна е лузната. Застанете пред огледало и ќе видите дека Џек е опулен на неговата десна страна.

Десно е бе аман, што дискусија отворивте :pos:
Оптичка варка...

Thanks for the seven years of bad luck by the way. :pos2:

Дали некој ја гледа серијава директно на ABC? Како го правите тоа? Јас неколку пати сум пробувал ама ми вика дека може да се гледа само во САД.:smir: Има ли некој начин да се заобиколи целата таа процедура и да се гледа и овде во Македонија?

Дали некој ја гледа серијава директно на ABC? Како го правите тоа? Јас неколку пати сум пробувал ама ми вика дека може да се гледа само во САД.:smir: Има ли некој начин да се заобиколи целата таа процедура и да се гледа и овде во Македонија?

Не верувам дека има ама има live-stream на интернет. За првите 2 епизоди имаше фантастична слика и звук, третата беше со полош квалитет, последниве две не ги гледав live.

Не верувам дека има ама има live-stream на интернет. За првите 2 епизоди имаше фантастична слика и звук, третата беше со полош квалитет, последниве две не ги гледав live.

Баш сега најдов stream од ABC на atdhe.net ама незнам дали ќе може да се гледа и серијата...Некој гледал преку странава, ја даваат серијата?

Баш сега најдов stream од ABC на atdhe.net ама незнам дали ќе може да се гледа и серијата...Некој гледал преку странава, ја даваат серијата?

Јас гледав преку Atdhe ама доста полош стрим од предходните два, кои ги гледав на некој сајт veetle.com. За ова треба да се инсталира и едно програмче од сајтот предходно, ама сликата е неспоредливо подобра од онаа на atdhe, скоро како да си го симнал од торент.

Сепак, 3-та епизода ja немашe на Veetle, за понатаму незнам.

И шо? Овие епизодиве со Џек ми се... не знам, одвратни до негде. Истото се дешават ко ќе ги гледам и Кејт-центричните епизоди. Џек е тврдоглаво плачипиче. Сите ќе му речет дек е бело, тој пак мислит дек е црно. Таквите моменти (на пример огледалото кога го кршеше) со него ме нервираат.
Тоа што фали во оваа сезона е лик како Дезмонд. Дезмонд е ѕвер, секоја епизода која беше со него беше една од најдобрите во целиов серијал, особено онаа со константата епизода 4.
А од трета страна, Ричард и Бен во последнава и претходната сезона ги напраја исто ко Ти Бег во Призон Брејк, од манипулативни копилиња во некојси скроз изгубени улоги. :toe:
А и плус, има еден Хирос синдром во серијава, никој не умират. :toe:

Џек е тврдоглаво плачипиче. Сите ќе му речет дек е бело, тој пак мислит дек е црно. Таквите моменти (на пример огледалото кога го кршеше) со него ме нервираат.

Јас како што памтам Џек си е таков од првата епизода.
А Џејкоб мислам дека и се потпираше на таквите негови импулси па очекуваше да го скрши огледалото. Инаку, и јас мислам дека малце е префорсиран.

Најѕвер за 6та сезона: Хуго. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom