Pece4ever
Скопјанишен
- Член од
- 19 ноември 2009
- Мислења
- 580
- Поени од реакции
- 187
www.eztv.it уживај
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Блеах, мање више добра епизода, али ме курчи обраќањето на сценаристите преку Hugo.
Онака, Џек вика "Абе од кај светилникот, глеј колкав е, како не сме го виделе?"
И демек сценаристите ни објаснуваат преку Hugo "Е видиш, никогаш не сме го барале, затоа.".
Лејм.![]()
Епизода 9: Ab aeterno.Главен лик :Ричард.
quote]
дали можеш да ги пишеш сите имиња на епизодите од лост сезона 6?
исто како и ова,,,
позз:salut:
Мене пак, ме срадува тоа што со слепото црево на Џек се пронаоѓаат дупки во таа теорија или не е таа, затоа што навистина не сакам така да заврши. Во првата епизода истото се случи кога, Џек е во авионот и оди во WC и се загледува дека има крв на вратот или брадата.A бе лејм е објаснувањето ама пак тие се 100-тина дена на островот па и не е страшно што не го виделе. Ако го видеа многу порано ќе се откриеше мистеријата за кандидатите и за тоа како Џејкоб „од горе види све“.
Значи, типот си имал едно чудо кандидати кои ги следел од мали и ги прешкртувал по потреба, па останале на крај кандидатите со број 4, 8 15,16...? ОК, завршивме со тоа.
Туку, само јас ја забележав дешавката со слепото црево на Џек? Во новата реалност, Џек незнае дека кога бил мал му го извадиле слепото црево. Башка, се гледа во огледало и забележува (доктор е, имал цел живот да забележи). Ова ме изнервира пошто малку ја дупчи мојата едноставна теорија дека се она во Flashsideways е просто продолжение на настаните и не е важно. И кај сите ликови делува така, освен кај Џек, кој на некој чуден начин е свесен за другата реалност, само уште не му е јасно. Мислам на дежа-ву ефектите кога ги гледа Дезмонд, Самурајот итн...
Мене пак, ме срадува тоа што со слепото црево на Џек се пронаоѓаат дупки во таа теорија или не е таа, затоа што навистина не сакам така да заврши. Во првата епизода истото се случи кога, Џек е во авионот и оди во WC и се загледува дека има крв на вратот или брадата.
Мене Клер некако иста ми делуваше како да не се променила![]()
Ја колку што сконтав, никој не доаѓа. Како што рече Џејкоб, фората беше Џек да сфати дека е битен.
Од кога слепото црево е на левата страна? Или јас сум нешто грешка?
Него, конечно ве стигнав! :baeh:
Од лева страна бешеJack се гледаше на огледало![]()
:kesa:Види ја пак сцената
edit:
![]()