LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
Се знаеше дека Лок ке "оживее" на островот, али многу нереално и глупо испадна.

Исто не ми е јасно...за кого работи таа старата(елоиз)?!
Видмор ја знае(му даде на Дез нејзина адреса), Бен ја знае. Она знае каде ја знае новата локација на островот.
Сега, ако Бен го поместил островот само заради Видмор да не го најде, што му е тешко на Видмор да отиде кај Елоиз и да ја види новата локација ?

Истото и јас се прашував. И Бен и Видмор ја знаат Елоиз. Бен го крие островот од Видмор. Овој преку Елоиз можеше слободно да ја најде новата локација.
Инаку далеку поинтересна епизода од минатата. Ги сакам овие непарни епизоди:)
Сепак има уште една авионска несреќа на островот. Тоа е интересно. Нови луѓе на островот, поинтересни случувања ќе има. Сега малце чудно што Бен и Лок не исчезнаа како другиве преживеани од авионот, ама ќе видиме во следната епизода тоа. И дали другите на островот ја виделе несреќaта.
Знаев дека Лок ќе оживее на островот, исто како таткото на Џек. Иако тој е уште мистерија.
А Бен ги доби информациите од Лок и го уби. Дополнителни проблеми ќе си имаше со него ако Лок беше жив. Ужасна комбинација се двајцата:)

Друго нејасно од оваа епизода...кога збореа Видмор и Лок, од кај знае Видмор дека Бен пробал да го убие Лок на островот?

Видмор: I cant imagine what they thing of me, having listened to Benjamin's lies.
Лок: How do i know that you are not the one who is lying?
Видмор: I haven't try to kill you. Would you say the same for him?

Друго нејасно од оваа епизода...кога збореа Видмор и Лок, од кај знае Видмор дека Бен пробал да го убие Лок на островот?

Видмор: I cant imagine what they thing of me, having listened to Benjamin's lies.
Лок: How do i know that you are not the one who is lying?
Видмор: I haven't try to kill you. Would you say the same for him?

Видмор од некаде знае се..

Еј може ли линк или торент од 7-мата епизода, кој веќе сте го симнале.. (може и пп).. зошто јас си симнувам од мининова, ама 6-тата епизода морав 2 пати да ја симнам.. нешто не беше во ред со торентот.. :smir:

Пиши го ова на гугл
Lost S05E07 HDTV XviD-XOR

Многу одкачена серија :)

Се знаеше дека Лок ке "оживее" на островот, али многу нереално и глупо испадна.

Исто не ми е јасно...за кого работи таа старата(елоиз)?!
Видмор ја знае(му даде на Дез нејзина адреса), Бен ја знае. Она знае каде ја знае новата локација на островот.
Сега, ако Бен го поместил островот само заради Видмор да не го најде, што му е тешко на Видмор да отиде кај Елоиз и да ја види новата локација ?

Бен не знаеше за Елоиз се додека Лок не му каза, Видмор ја знаеше бидејки заедно беа на островот во 50-те. А за Видмор, тој немозе да се врати на островот бидејки немозе сам да го реконструира летот 815. Тоа е мое мислење, а од кај знаеш мозеби Видмор е веке на островот мозеби се вратил со овие О6-те, сеуште не ги знаеме сите патници на Аџира 316.

П.С. Benjamin Linus is a good guy :toe:

Прва недела од конкуренцијата и Амрикан Идол си го направи своето и успеа да ја сруши гледаноста на Лост. Оваа вечер беше најслабо гледана епизода на Лост од неговото постоења. Ова секако не е добар знак за серијата бидејќи по природа е од континуиран карактер и еднаш штом почне да губи гледачи тешко ќе ги врати. А Американ Идол се уште е во раните фази на натпреварот каде гледаноста се уште не е претерао голема.

Еј може ли линк или торент од 7-мата епизода, кој веќе сте го симнале.. (може и пп).. зошто јас си симнувам од мининова, ама 6-тата епизода морав 2 пати да ја симнам.. нешто не беше во ред со торентот.. :smir:

Провери на ПП

како седма епизода, јас денес имав многу обврски па неможев да наместам да се симнува па затоа ке остам вечер да се симне а утре ке си подискутираме малце :)

Прва недела од конкуренцијата и Амрикан Идол си го направи своето и успеа да ја сруши гледаноста на Лост. Оваа вечер беше најслабо гледана епизода на Лост од неговото постоења. Ова секако не е добар знак за серијата бидејќи по природа е од континуиран карактер и еднаш штом почне да губи гледачи тешко ќе ги врати. А Американ Идол се уште е во раните фази на натпреварот каде гледаноста се уште не е претерао голема.
Ма јебеш гледаност не ми значи ништо:toe:
Топ епизода,знаев дека Бен ке го убие Лок штом ке дознае нешто повеке.Очекував да се разјасни мистеријата со Џин во Дарма во епизодава ама ништо од тоа.Ке има доста авантури на островот после вториов пад се надевам дека секоја мистерија ке биде разјаснета.

Лелее.. веќе многу работи почнаа да ми одат на живци.. некои работи се откриваат со ова патувањето низ времето, но главните нешта од епизода во епизода се се повеќе збркани.. сето тоа со Видмор и Бен веќе ме нервира, човек на може да заклуче кој е добрио а кој лошио и на кој што му е целта :nerv:

Aj i mene torent za sedma epizoda. Tnx

Edit: Nema potreba, si najdov. Fala ipak

Лелее.. веќе многу работи почнаа да ми одат на живци.. некои работи се откриваат со ова патувањето низ времето, но главните нешта од епизода во епизода се се повеќе збркани.. сето тоа со Видмор и Бен веќе ме нервира, човек на може да заклуче кој е добрио а кој лошио и на кој што му е целта :nerv:

Па тоа е интересното во серијата. Мистеријата, непредвидливоста,.... ако се се знаеше немаше да е интересно :)

Па тоа е интересното во серијата. Мистеријата, непредвидливоста,.... ако се се знаеше немаше да е интересно :)

Ама знаат некогаш да ја надминат границата на интересно :)

Зш у страри Бен го уби на Лок ко му ја кажа таа жената? Коа е таа?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom