Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не патуваат низ времето него времето на островот поминува многу, многу побавно не-голиво реалниот свет. Жената е таа белоглавата старка од црвката што ги врати на островот.
Пак си читал некои блогови ти.:nenene:
И режисерски глуп потег беше да се почне епизодата со откритието дека Лок е ЖИВ.
Ќе беше далеку понапнато да не го покажеа тоа,односно да беше на крајот.
И зашто го убија толку брзо тој "што личи на The Haitan од Heroes"...не е фер.
На блог викаат дека тој е Walt како стар всушност.
Па тоа е интересното во серијата. Мистеријата, непредвидливоста,.... ако се се знаеше немаше да е интересно![]()
Чекаме со нетрпение епизода номер 8.:helou:...Останувам на ставот дека се заминати во иднината....
Лок е закон, посебен нормално, и сега да сум била на негово место би го отепала Бен додека уште лежи. А може Бен и не лош туку едниственииот начин да се врати лок на островот беше тој да умре но прво му ја извади информацијата на кој начин може да се врати назад т.е. му ја кажа жената. Е сега се појавува прашањето кај се Кејт, Саид, Џек, Харли..... сигурно некаде во друго време на островот.......ќе дознаеме другиот четврток.
Ќе видам во четврток.Трејлери за наредни епизоди прекинав да гледам после 4-та епизода од оваа сезона.Поинтересни ми се епизодите.:helou:Изгледај го траилерот од наредната епизода и ќе видиш „кога“ се
SPOILER за 5x08
Sawyer гледа некоја личност (најверојатно Kate) и вели: Is 3 years long enough to get over someone ?
Зш у страри Бен го уби на Лок ко му ја кажа таа жената? Коа е таа?
Да не е онаа жената од црквата?
Е сега, глупо ми е ова што Лок уствари воскресна зш тоа не ми се савпаѓа многу со вербата во Господ. Колку и да е магичен островот не требаше да се деси тоа или не требаше ни да биде убиен Лок од страна на Бен. Вака изгледа ептен фантазија. Ама сепак се десиа многу чудни ствари на островов па ајде и оваа.
Ако помниш во Океаник 815 имаше ковчег со таткото на Џек. И откако го најдоа ковчегот празен беше и Кристијан се појавува на островот, последен пат кога Лок беше во Орхидејата.
Значи Лок не е првиот воскреснат на островот
Сепак сеуште не сваќам што е улогата на Кристијан.
A Елоиз е плавата жена од црквата што ги врати на островот. Поточно мајката на Даниел Фарадеј.
Да, да знам дека не е првиот воскреснат ама изгледа овие што воскресвет се нешто посебно за островот зш незнам сега дали ке воскреснеш и ако умриш на островот или само ако умриш на др место па отидеш на местото. Сепак јас мислам дека е ако умреш на друго место зашо на островон се умрени многу луге или пак может да воскреснет само поединци.
„Воскреснувањето“ гледај го од страна на Time Travel. Шо ако John и новите шо паднаја на островот се некаде во минатото? Уште во времето кога John беше жив.
:helou: