Ј
јовица11
Гостин
Дезмонд и Саид ми се дефинитивно најааки карики во серијата.Џек е лигуш невиден, а Соер ми е нај hilarious.Го обожавам човекот.Дезмонд rulZZZZZZZZZZZ најзакон лик е.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дезмонд и Саид ми се дефинитивно најааки карики во серијата.Џек е лигуш невиден, а Соер ми е нај hilarious.Го обожавам човекот.Дезмонд rulZZZZZZZZZZZ најзакон лик е.![]()
Дезмонд и Саид ми се дефинитивно најааки карики во серијата.Џек е лигуш невиден, а Соер ми е нај hilarious.Го обожавам човекот.
Кај тој кој што се однесувал добро.
Иначе - глуп дел од епизодата:После:Џек оди да купи билет, тој што работи го прашува зошто сака да го носи Лок со авион. И Џек си оди, доаѓа некој шутрак и му вели - Жал ми е за покојникот.
Истиот тип го гледаме пак во убав кадар во авионот!?
Хуго -Саид -Не е важно како стигнав на аеродром.Кејт -Не е важно како стигнав на аеродромНе е важно каде е Арон.
Од вакви коментари многу глупаво се осеќам.
Ваљда типот ќе има некое учество во серијата... а и потребна е свежа крв малку... На пример Фарадер и Мајлс се чист погодок, многу интересни фаци...
Ваљда типот ќе има некое учество во серијата... а и потребна е свежа крв малку... На пример Фарадер и Мајлс се чист погодок, многу интересни фаци...
Tипот и дефинитивно ке има некакво учество во серијава, глумеше во Терористичка Келија, глумеше во Vantage Point, случајно или не, и Метју Фокс ( Џек ) глумеше во истиот филм, така да се работи за попознат глумец и дефинитивно ке биде дел од серијава, а за улогата, Лост и се е можно . . . иако претпоставувам дека ке глуми негативец, како и во 90% од филмовите каде се појавувал .Ваљда типот ќе има некое учество во серијата... а и потребна е свежа крв малку... На пример Фарадер и Мајлс се чист погодок, многу интересни фаци...
Нема шанси да е филмска грешка, ова мора да е Лост мистеријаРазлично перниче,кравата и кошула.
Филмска грешка или Лост мистерија???![]()
Леле неделава многу долга ми се виде, неможам да дочекам да излезе нова епизода!
![]()
abe ova so patuvanjevo niz vreme.... so be nov predizvik im trebase? malku im bese ostrov- kopno relacija na prikaznata pa sea i niz vreme....![]()