Најдобри професори

Д

Демијан

Гостин
Паа имаше еден Стево-Бизнис закон професор ама не ми предава веќе:(

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
ЦеЦе по социологија од ЈБТ! Абе закон е жената :zver:

M

**MEMORY**

Гостин
Талакот - професор по историја во ССОУ "Коле Неделковски" Велес...

Член од
24 август 2007
Мислења
761
Поени од реакции
15
Дечев и Шкрекова - ССОУ “Коле Неделковски“ - Велес

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
Талакот - професор по историја во ССОУ "Коле Неделковски" Велес...
Дечев и Шкрекова - ССОУ “Коле Неделковски“ - Велес
Знам,вакви легенди само у УЗУС може да има...дури и ја ги знам какви се,иако не учев таму...
Кај нас у гимназија,шознам...
-Ване по музичко-има 10 влакна на главата и ги дига со гел(мислам,замисли како изгледа)...и после ти иде и те прашуе дали он ти е смешен,а ти веке колабрираш од смеење.
-Панде по Физика-не знам оти,ама имав 5тка три години,а бев испрашан само еднаш...во три години.
-Мојата најмила класна Цветанка-на крај на 4та,ги собрав сите страни со киксови од неа(пошто ја им ги запишуев),и испадна прилично голема книга...само не знам дали да ја издадам.
Инаку,професориве се многу закон....

Член од
20 мај 2007
Мислења
1.139
Поени од реакции
153
Патковиќ,професорка по историја во гимназијата "Никола Карев"-Скопје!Не пцуеше без проблем(стоки едни невоспитани,говеда неразбрани...:)),маваше заушки и пенали ко експерт а особено здивуваше кога не ги учевме нејзините скрипти од по 100 страници за македонската историја,а особено за Александар(според неа Ацика) Велики Македонски:)!

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
Oваа година не ни забележав дека воопшто учам... Сите професори се ептееен добри, немам зборови, лежам по цел ден и пак поминувам одличен...:nesvest: Интелегенција ;) :)

Член од
16 февруари 2006
Мислења
2.830
Поени од реакции
21
Ај и јас да пишам нешо...
Јелена Бабович - Математика во Орце Николов
Драган Михајлов - Програмирање на ФЕИТ
Стојан Арсиќ - Историја и Географија....овој е наставник ама е закон чоекот.

Овие први ми пагаат на памет....Луге шо освен предавањето на лекциите знаат и други нешта да ти објаснат....не се ко некој шо ке ја наубаат лекцијата дома и се перчат божем знаат нешо(а има и такви....сум приметил)

EVIL-B

Hip-Hop Legend
Член од
2 декември 2007
Мислења
357
Поени од реакции
4
Имав еден забеган професор по физика не памам како се викаше и тој нај омилен ми бил до сега.Ке дојдеше типот и ни да праша ни кој се отсутни ни ништо ке извадеше ливчиња од кладилница или билтен и ке не прашваше кој натпревар да го пишел или цел час ке кажваше за шансите на тимот на кој го промашил резултатот...закон типче

Член од
10 септември 2007
Мислења
184
Поени од реакции
1
Nikola Lochev- Fizika ( gimnazija kiril pejcinovic- Tetovo)
Aleksandar Nacovski- Filozofija -||-

U

UnholY

Гостин
Павлина Трпкова- мене ми предава Етика, а инаку предава уште и логика, филозофија и социологија....
Жената е супер, секогаш расположена и насмеана, комуникативна, а во однос на оценките, бара толку малку, а ви враќа со многу повеќе отколку што сте заслужиле и за мене подобра професорка од неа нема во гимназијава во Велес....
Криво ми е шо нема она да ми предава филозофија наредната година туку Трчкова :(

Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.399
Поени од реакции
37
КАтеринЧетоооо... психологија ми предавааа ного добра професорка , другарка, сичко е :pipi:

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.404
Поени од реакции
5.960
КАтеринЧетоооо... психологија ми предавааа ного добра професорка , другарка, сичко е :pipi:
Жал ми е што немав можност да ми предава, зашто сме 4та година а таа дојде малку подоцна, плус ние како прехранбени техничари не учиме психологија. Пред некој ден ни заменуваше 2 часа кога требаше да имаме хемија и дефинитивно закон е! Една од ретките професори што навистина знаат да си ја работат својата работа во вистинска смисла на зборот.
И нејзиното мото ми се допадна, кога дојде на час рече: „Моја цел најпрво е да направам да им биде интересно на учениците, да не ми испоцркаат од досада на час и да го заслужам тоа добро утро што ми го кажуваат кога влегувам“. Секоја и` чест.

А од тие што ми предаваат мојата најомилена и најкоректна професорка во школото Јасмина Ангова - македонски јазик и литература. Кога ќе завршам со средното единствената работа која ќе ми недостига ќе бидат нејзините часови. :(

Исто така многу ја почитувам Костадинка Тушева по физика... Како знаеше да ни го внесе материјалот во глава, тоа чудо некое. Многу интелигентна жена.

Kajgana Shop

На врв Bottom