Најдобри професори

• Креатор на темата Креатор на темата Big_Baka
  • Време на започнување Време на започнување
sneze po angliski, gimnazija Pance Poposki- Gostivar
najcool profesorka :):):) baska tolku smirena, trpeliva, tolerantna, mila, razumna, doverliva, otkacena, sestrana vo znaenja, so dobra smisla za humor, tolku pametna.... ah ima mnogu da se kazuva za nea, ja obozavam :) ... sto bi pravela jas bez nea :)

Најдобар професор...Столе предавасе во Панче Арсовски (пред 3месеци се пензионирасе :)), цел час зборесе за фудбал за тоа сто утнал спортска...али кога ке фатесе спотрска частесе :icon_lol:

vo sredno koga bev One and only profesorkata po likovno Ratka Ilieva - lale
Sega koga sum na arheologija site profesori se dobri ima eden onaka najcool
Viktor Lilcic mnogu e zakon covekot sekakvi soveti u ovlast na arheologija ke vi dade

Драган - Историја

:zver::zver::zver::zver::zver::zver::zver:

Чочов - Географија

:zver::zver::zver::zver::zver::zver::zver:

Сидо по филозофија во Корчагин.

" ...како што знаете од Америчките филмови, типот од теретњакот ја бутка главата на стоперката и и' вика 'Пуши ми го'... "

Драган Историја,Кате Математика,Александра Англиски,Владо Спорт у ЈБТ.

Мими математика и Тања француски од РЈК :zver: :zver: :zver:

ееј да чочов беше мн добар професор....а сеа за сеа конкуренција исајловски горги од борис ...мн луд професор, уште да ми предаваше

Najdobar profesor: Tomislav po matematika, vo NK od Strumica

najprekrasna i najsarmantna i ubedlivo najdobra profesorka-FANI od boris!Mi go razubavuva denot koga ke ja vidam.Nemam zborovi za nea
Ke mi fali mnoooogu...:(((

проф. Д-р Ванчо Узунов - економика Правен факултет:zver:
Алал да му е!!!

Светлана Шуплева (француски) и Надежда Кралеска (македонски) од Кочо Рацин (гимназијата во Ѓорче),двете сега пензионирани.

Богданка Рилкова - "Борис" ! :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom