Најдобри професори

• Креатор на темата Креатор на темата Big_Baka
  • Време на започнување Време на започнување
Елизабета - Бети по информатика, срце е

Зоран - материјали предава на машински :zver:

Професорката по социологија,Анка во гим.Кочо Рацин-Велес.
Објективна во оценувањето,можеш и да кикснеш во одговорот а сепак да не ти влијае на оценката...you rock професорке!:)

oreska напиша:
Spomenka po fizika od Koce (bez konkurencija) konjski zub ja vikavme
Момче младо, ова мислење ти е за у тема најЛОШИ професори. Ух колку ја мразам таа жена, среќа мене Мето ми беше класен па такда ја гледаф еднаш годишно и пак ми мрчеше колку сум бил за никаде и како може Мето да ме трпи (а му беф еден од најдобрите ученици) која патетика.

Бек ту топик.
Од основно Свежа Иваноска Митрева (англиски во ЦОУ Браќа Миладиновци- с. Миладиновци до 2002)
Од средно (коце) Боривое Миладиновиќ - математика. Одличен професор и човек со многу доблести.

ако имат подобра професорица од мојана по француски јас Марија да не се викам, абе душичка, дури и жал ми паѓат ко ќе одам да се ослободам и ко ќе ми речит оди, абе секој час се ослободвам и ниеднаш ништо не ми имат речено. И не дека само заради то е добра, туку општо за се’, срцка е, ептен си ја сакам
bo.gif

Ако веќе зборуваме за таква добрина, дефинитивно Моника по англиски што ми беше класна во 4та е.... aхх...
/me pravi copy/paste na postot na Bada Bing (патем да напоменам дека е најубавата жена... пиши девојка, која некогаш била професорка во училиште)

Tonchie шо збориш бе? Па и мене Моника ми беше класна :)) али у Коце јбг...еј, да ти кажем дека се регнав на ова...па не било тешко хехехе ајт, заминав ја у провод :)

Ne be,od JBT Caci cistackata e zakon!:helou:

filmadzijka напиша:
Goran Manev - informatika
Toni Avramov - makedonski j.
Ani Kostadinova - biologija
Nada Nicevska - filozofija
site SOU JJ Gvg

:salut:
зар само тие неколку?море голем поздрав до сите професори во ЈЈ :wink:
:salut:

ќе ми недостигате одгодина
ac.gif

Ubedlivo najdobar profesor e Joco-Geografija od RJK. Koga ni doagase pijan na cas se desavase opstonarodno veselje.

Vo vtora godina imav eden najzakon profesor po makedonski. Ucev vo Boris a profesorot ni bese zamena ali cela godina i steta sto ne produzi ponatamu. Se vika Sasha (Sale) i dosta interesno raspolozeno rok tipce sto uste ide po rok zurki i sobiranki iako e zenet i vo godini. Sekogas se zaebavase so nas i ne remetese do daska :) Eve pozdrav do nego.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom