Најдобри професори

• Креатор на темата Креатор на темата Big_Baka
  • Време на започнување Време на започнување
Makedonka Fidanova, Jane Sandanski - Strumica.

Проф. Панде Наумовски по Историја од Гимназијата Таки Даскало!!!-најдобриот човек и професор

Киро по историја!убедливо најлуд професор што го имам видено

Dr. Stefan Sidovski (Sido)- filosofija vo RJK
Баш е супер што СИДО и понатаму воодушевува со своите излагања.Се надевам ви спомна за најважното предавање во вашиот живот,кое доаѓа на ред при крај на 4та:wink: Човекот и неговата секлуалност.
Сидо верува дека сексот е движечка сила на човекот.
Закон професор..

И Лиле Попович е исто ептен добар заебант,одличен професор,и прекрасен човек!!!

Сидо по филозофија во Корчагин.

" ...како што знаете од Америчките филмови, типот од теретњакот ја бутка главата на стоперката и и' вика 'Пуши ми го'... "

"Ама после се случува и обратна реакција и она му вика ај сега ти мојава лижи ми ја"
Еве дел од излагањето на Сидо во според него најважниот час.:vozbud:
Извинување за дуплиот пост.

Драган. Професор по историја. Од ЈБТ. Ми предаваше у прва година и човекот е ѕвер! Добар човек навистина, а уште подобар професор.

Како што би рекол (да го цитирам сеа :))

"За уста неотварање ставам еден, за туц-муц ставам два, за едно прашање ставам три, за две четири, за три ставам пет ..."

Сите имавме петки и четворки од мој клас кај Драган, а сите труби ни за кецови не бевме :pos:

И сега Васил Чочов. Наставник у Ј.Х. Песталоци. Ми предаваше три години. Исто така добар и паметен човек, и добар професор. Ѕвер! Секогаш тука со неговата смисла за хумор, леле како сме се газеле од смеење какви вицеви кажуваше лелеле. И уште што не ни има кажувано ... со брат му шо праеле ко млади, лелеле цепки, па за бугарите ни збореше, абе нема маж! И сега кога се присетувам како беше кај него на час се газам од смеење :pos:
Никад не киднав од кај него на час, и сеа ми е мило шо не го направив тоа :)

Баш е супер што СИДО и понатаму воодушевува со своите излагања.Се надевам ви спомна за најважното предавање во вашиот живот,кое доаѓа на ред при крај на 4та:wink: Човекот и неговата секлуалност.
Сидо верува дека сексот е движечка сила на човекот.
Закон професор..

Ej prv pat slusam za najvaznoto predavanje, ne ni spomnal uste!!! Sega se zainteresirav uste poveke!

Од економски факултет, најмногу си ја сакам Зорица Б.Л (сметководство)!

Трајан Божинов - Македонски :pos2: -струмица

Соња Карбева - македонски, срцка е бе, душа човек :back: пу бе уште не и отидовме на гости мх, ај кај и да е :zlo:

Евгениј Ѓуров - биологија, еве едно :back: и за Генијчо, злато :)

ае да, од гимн. Кочо Рацин - Велес

Нема добри професори.
Сите се трскокурци и чуми. Извинејте така ама морав да кажам.

Маја-италијански - Гоце Делчев - Куманово (профата ми беше само на замена)..и веќе ми фали..Не дека и старата ми е лоша..
али Маја е:vozbud::pipi:..

И Марјан - социологија:olee:
едит:
И Александар-етика
колку си ги сакам овие...:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom