Најдобри професори

• Креатор на темата Креатор на темата Big_Baka
  • Време на започнување Време на започнување
Го заборавивте Драган Општонародно Весеље од ЈБТ, професор 24/7 на антифриз...

Дефинитивно најдобар професор,а исто така да не се заборави и Драган историја! Брррррриши табла!

Според мене од Орце Николов најдобри се

1.Александра(маче) -англиски:zver::zver: ја обожавам таа професорка и криво ми е што не ми предава во трета:zver::zver:

2. Анета физичко- класна ми беше прва и втора :zver::zver:
3.Тамара македонски-:zver::zver:(не ми предавала ама за некзе сите само добро зборат)

4.Бети физика:zver::zver:

Освен што ке те научат асално и ке те направат човек секогаш одвојуваат дел да не насмеат расположат и раскажуваат приказни од минатото....и секогаш се тука за тебе ако имаш некој проблем да ти помогнат...жениве се:zver::zver::zver::zver::zver:

Дефинитивно најдобар професор,а исто така да не се заборави и Драган историја! Брррррриши табла!
Историја беше добар додека не ми стави кец кој не го заслужив :(
Инаку... малку не го разбирам додека збори...

Кој учел бо борис значи ги знае кои се на прсти се бројат:icon_bigg
Томе (Англиски)-мислам дека од оваа година е во пензија
Данка(сметководство)
Олгица Вукашинович (Историја)
Славица Ропевска(Германски)

Во Охридската гимназија
Лупчо-музичко
Каневче-латински:zver:
Рената-социологија
Зоки-физичко

ЛУСИИИИИИИИ!!! Караниколова. Ни предаваше македонски јазик и литература во прва година, потоа замина да предава на европски универзитет. Едвај ја поднесов разделбата. Со неа буквално се препородив како личност. Македонски ми беше омилен предмет, а таа мојата омилена професорка. И иако повеќе не ни предава, за мене секогаш ќе остане најдобриот професор кој го познавам. На сите ни недостига. Не поминува ден без да си споменеме на неа, а инаку стасавме 3та година. Своевидна жива легенда во нашето училиште, РЈК. Се уште се надевам, поточно сонувам дека утре таа ќе влезе во училницата. До некаде и сум заљубен во неа, како и многу други. И љубовта никако да згасне! :vozbud: Ќе го паметам моментот кога се сретнавме на саем. Се изгушкавме. Знаете, и таа нас многу не сакаше, иако бевме навистина големи немирковци.:pos2: И никако да одвојам време да појдам до европскиот универзитет и да ја извадам на едно кафе. Ако некој ја познава, ќе му бидам вечно благодарен за секој мој поздрав пренесен на неа. Поздрав од Александар од 6ката

ЛУСИИИИИИИИ!!! Караниколова. Ни предаваше македонски јазик и литература во прва година, потоа замина да предава на европски универзитет. Едвај ја поднесов разделбата. Со неа буквално се препородив како личност. Македонски ми беше омилен предмет, а таа мојата омилена професорка. И иако повеќе не ни предава, за мене секогаш ќе остане најдобриот професор кој го познавам. На сите ни недостига. Не поминува ден без да си споменеме на неа, а инаку стасавме 3та година. Своевидна жива легенда во нашето училиште, РЈК. Се уште се надевам, поточно сонувам дека утре таа ќе влезе во училницата. До некаде и сум заљубен во неа, како и многу други. И љубовта никако да згасне! :vozbud: Ќе го паметам моментот кога се сретнавме на саем. Се изгушкавме. Знаете, и таа нас многу не сакаше, иако бевме навистина големи немирковци.:pos2: И никако да одвојам време да појдам до европскиот универзитет и да ја извадам на едно кафе. Ако некој ја познава, ќе му бидам вечно благодарен за секој мој поздрав пренесен на неа. Поздрав од Александар од 6ката

Леле Аце ќе ме расплачеш :) Како Луси нема друга. На сите ни недостига. Корчагин не е Корчагин без неа :(

Славе по социологија и Илија по физика од гиманзијата во Кавадарци закон луѓе леле :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom