- Член од
- 22 август 2007
- Мислења
- 550
- Поени од реакции
- 16
Го заборавивте Драган Општонародно Весеље од ЈБТ, професор 24/7 на антифриз...
Дефинитивно најдобар професор,а исто така да не се заборави и Драган историја! Брррррриши табла!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Го заборавивте Драган Општонародно Весеље од ЈБТ, професор 24/7 на антифриз...
Историја беше добар додека не ми стави кец кој не го заслуживДефинитивно најдобар професор,а исто така да не се заборави и Драган историја! Брррррриши табла!
Spomenka po fizika od Koce (bez konkurencija) konjski zub ja vikavme
ЛУСИИИИИИИИ!!! Караниколова. Ни предаваше македонски јазик и литература во прва година, потоа замина да предава на европски универзитет. Едвај ја поднесов разделбата. Со неа буквално се препородив како личност. Македонски ми беше омилен предмет, а таа мојата омилена професорка. И иако повеќе не ни предава, за мене секогаш ќе остане најдобриот професор кој го познавам. На сите ни недостига. Не поминува ден без да си споменеме на неа, а инаку стасавме 3та година. Своевидна жива легенда во нашето училиште, РЈК. Се уште се надевам, поточно сонувам дека утре таа ќе влезе во училницата. До некаде и сум заљубен во неа, како и многу други. И љубовта никако да згасне!Ќе го паметам моментот кога се сретнавме на саем. Се изгушкавме. Знаете, и таа нас многу не сакаше, иако бевме навистина големи немирковци.:pos2: И никако да одвојам време да појдам до европскиот универзитет и да ја извадам на едно кафе. Ако некој ја познава, ќе му бидам вечно благодарен за секој мој поздрав пренесен на неа. Поздрав од Александар од 6ката
Пацка биологија:pos2:
Вера историја, Павлина алгебра
Чакаро (Географија) од гим. Мирче Ацев Прилеп