Најдобри професори

• Креатор на темата Креатор на темата Big_Baka
  • Време на започнување Време на започнување
Најдобра професорка е Трчкова Олга од Гимназија-Велес.

Го заборавивте Драган Општонародно Весеље од ЈБТ, професор 24/7 на антифриз...

Талакот - професор по историја во ССОУ "Коле Неделковски" Велес...
Закон беше со Талакот во прва година. Сега втора ни го сменија, Весна ни предава. И она не е лоша, ама со Талакот какви комедии имало...:vozbud:

Евческа по Патологија и што веќ не, во средно медицинско у Тетово :)

E najzakon profesor do sega sto mi ima predavano e Strafko po fizika,zakon e covekot ej

Борис - биологија, Сашка - фиксна протетика и ортодонција (малце почнав да ја нервирам ама пак ме сака :)), Наташа - Англиски, и Благоја - Физика. Наташа лани последни 2 месеци почна да ни предава мислев дека е лоша ама закон професорка :)

професори/професорки кај што уживам на час се: Емилија Џундева- Телекомуникациони и уреди, Калина Чурлиновска- Дигитална електроника и микропроцесори,Оливера (презиме незнам)- Математика(изборна), Јелена (и на оваа презиме не и знам)- Практична настава. Кај овие се радувам кога имам час, и кај другите е добро, ама не е добро како кај овие

Томислав Петровиќ - Никола Карев - Струмица

Најдобра професорка е Трчкова Олга од Гимназија-Велес.

Да не мислиш на Татјана? Оти ја мислам дека Олга предаваше основно. Поправи ме ако сум у заблуда:pipi:
Иначе до основно - Јованче Манасков - Математика (Блаже Конески - Велес)
Средно - Илија, не можам да се сетам на презимето, жалам, по Бизнис (мака ми е што не ми предава повеќе)
Манаскова Каролина - Пракса (валјда има неш до презимето:pos2:)
Митев Благој - Математика (и за него ми е мака што не ми предава)
Ангел Леов (мислам дека беше) - Деловна Психологија
Уживам кога ги слушам, само они ми го држат вниманието цело време, без притоа да се трудам

Од "Јовче Тесличков" - Економско Велес

Евческа по Патологија и што веќ не, во средно медицинско у Тетово :)
..најголема желба ми беше она да ми предава ама..штета нема..
..инаку најдобар за мене беше проф. сеа заменик директор Андреа...по македонски...штета не ми предава више !! и др са супер...нема шо...осим лидија по информатика и божана по историја!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom