Од кај ја имаш Heavy Rain ? Иначе не очекувај многу од Килзон 3.Ја си остнаувам и со двете =) Килзон 3 ми доага следната недела (се надевам дека ке има онлајн до тогаш) па тек тогаш ми почиња Фан тајмИначе Хеви Рејн е ЗАКОН! А Год оф Вор е ... Год оф Вор =)
Хеви Рејн ми е од Зави , а се мислев помегу КоД и Килзон 3 али Активижн ме курчат многу што секоја година нова ствар вадат и секоја се помалце е подобрена (оваа година треба 2 Код да излезат) . Килзон 2ката ми беше топ , а сеа оваа ке видиме + ми беше поефтинета на May Mayhem Zavvi и така =)Од кај ја имаш Heavy Rain ? Иначе не очекувај многу од Килзон 3.
Брат ај те молам да се замениме со игри за на 1 недела. Ќе ти ја дадам BO или Crysis 2 или Килзон3 (ако не ти се чека) или што и да сакаш само дај ми ја Heavy Rain !!!! Од кога ја барам а си имам кажано дека никогаш нема да купам singleplayer only играХеви Рејн ми е од Зави , а се мислев помегу КоД и Килзон 3 али Активижн ме курчат многу што секоја година нова ствар вадат и секоја се помалце е подобрена (оваа година треба 2 Код да излезат) . Килзон 2ката ми беше топ , а сеа оваа ке видиме + ми беше поефтинета на May Mayhem Zavvi и така =)
Има голем бран поефтинувања на зави . Плус елиминирани се трошоците за праќање последнава недела (можда и више) . Ја си купив 5 игри. да , Хеви Рејн меѓу останатитеХеви Рејн ми е од Зави , а се мислев помегу КоД и Килзон 3 али Активижн ме курчат многу што секоја година нова ствар вадат и секоја се помалце е подобрена (оваа година треба 2 Код да излезат) . Килзон 2ката ми беше топ , а сеа оваа ке видиме + ми беше поефтинета на May Mayhem Zavvi и така =)
Шо зема ? Ја земав 3 сеа за сеа =)Има голем бран поефтинувања на зави . Плус елиминирани се трошоците за праќање последнава недела (можда и више) . Ја си купив 5 игри. да , Хеви Рејн меѓу останатите![]()
Heavy Rain , Red Dead Redemption , Majin And The Forsaken Kingdom, Castlevania Lords of Shadow i Heroes of might and magic 3 & 4 (za PC) пошо ме здрви носталгијаШо зема ? Ја земав 3 сеа за сеа =)
Ја сеа изглеа ке ја зиам ГТ5 за брат ми. Само ме курчи шо нема ПСН уште да видиме гејмплеј и такви ствари ...Heavy Rain , Red Dead Redemption , Majin And The Forsaken Kingdom, Castlevania Lords of Shadow i Heroes of might and magic 3 & 4 (za PC) пошо ме здрви носталгија![]()